Odp: kupię suzuki drz 400
.del
tr4moto.blogspot.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię suzuki drz 400
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
.del
.
Kolega jest dziwny delikatnie mówiąc.
Proponowałem mu wycieczkę do Warszawy pociągiem. Przecież to 100-200zł!
Pociągiem to 2,5-3 godziny pijąc browara w Warsie!Może też kolega nie wie, że do Warszawy jest autostrada :D
dziwny ?heh takie propozycje to złoto ... ale strach ci sie przyznac ze sam nie wiesz czego chcesz ,sam nie wiedziałes czy chcesz go sprzedac , nagle znalazl sie złoty samarytanin i swoj złoty sprzet chce sprzedac tylko facettowi ? a moze mam takie szczescie ze tylko mi proponujesz swoją drztke ,ciekaweeeeee
MOD moze smiało posprzątac temat od mądrosci znad wisły :)
Facett proponowałem pociąg, żebyś wyjazd potraktował jako szkolenie w "oglądaniu" DR-Z. Zupełnie bez ciśnienia!
Tak jak Ci opisałem na co trzeba zwracać uwagę przy kupnie, to byś zobaczył na żywo.
Jak dla mnie takie coś jest warte stracenia dnia + kasy na bilet.
Szczególnie jak zacząłeś wysyłać mi jakieś linki do sztuk z 2001r co niby oryginalną SM jest... i takie tam perełki co znalazłeś. DR-Z z możliwością rejestracji na 125 :D
Kolega z pyrlandii kiedyś to zrozumie i do tego dorośnie :)
Ważne żebyś kupił ładną sztukę i nie wpie... się na minę. Tego Ci życzę, bo ja już przerabiałem takie akcje :)
[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-drz-400-y-najmocniejsza-wersja-z-homologacja-CID5-ID9qfpr.html#f2dc96acfd[/url] + [url]http://allegro.pl/kola-felgi-opony-supermoto-honda-xr-650-licytacja-i5185674073.html[/url]
Ale po co ja to wstawiam, przecież to aż pod Lublinem, syberia prawie.
temat do zamkniecia
kupiles ? :D
taa kupił już i sprzedał ze 2 razy
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię suzuki drz 400
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 85 zapytań