16

Odp: [S] TM full opcja jak za darmo 32k dla forumowiczów

Komondo Hermes tak zalatwia sprawy, jak forumowicz forumowicza w ch***a robi na oponie, to rok czasu sie prosilem zeby zareagowal i zalatwil sprawe, a teraz wielce skory do banowania, po kilku sekundach sie pojawia. Niech banuje Wielka Pania Magic za obrazy, wielce wyszczekana

400 exc :(

17

Greg napisał/a:

Magic geja to Ty masz na chacie cwaniaro za 1 zł

Coś ci się gościu pomyliło. Jestem zdecydowanie hetero...
Czy jest tu jakaś władza wykonawcza? Proszę usunąć tego ciula z mojego tematu... Dziękuje.

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

18

No to naprostuj swoja Stara, bo jej sie cos pomylilo.

19

Greg troszkę ogłady.
Temat z tą oponą już się robi nudny. Sam jesteś winien swojego zakupu więc nie zwalaj tego na cały świat.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

20

Greg napisał/a:

Komondo Hermes tak zalatwia sprawy, jak forumowicz forumowicza w ch***a robi na oponie, to rok czasu sie prosilem zeby zareagowal i zalatwil sprawe, a teraz wielce skory do banowania, po kilku sekundach sie pojawia. Niech banuje Wielka Pania Magic za obrazy, wielce wyszczekana

Towarzyszu Greg, a gdzież to ja Cię obraziłam?
Jasno wyraziłeś swoje upodobania :)

Twój temat z dnia 2014-08-26 20:47:37

" [S] Korek Analny XXL ProGrip"

O treści :

"nowy, raz wsadzony, okazał się za mały. Rozmiar XXL. 15 zł  + 8 zł wysyłka.

[url]http://www.aukcjoner.pl/gallery/017674620-.html#I1[/url]

Zapraszam do zakupu !"

Gej, pedał, homo jak tam wolisz, ale won ze spamem.

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

21

Greg napisał/a:

Najfajniejszy temat od dawna ;-) spoko, idę ją prostować, a Ty idź do garażu po swój korek analny i wszystkim niech zawita uśmiech na twarzy :-)

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

22

Powiem Ci ze po czesci Twoja wina w tej spinie Manio, chlop se zazartowal a Ty z agresja, swoimi postami podbijal Ci tem a Ty sapiesz mu, nic bys nie zareagowal to by zapewne skonczyl. Zero w was luzu ludzie same smuty jak flaki z olejem.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

23

raku napisał/a:

Powiem Ci ze po czesci Twoja wina w tej spinie Manio, chlop se zazartowal a Ty z agresja, swoimi postami podbijal Ci tem a Ty sapiesz mu, nic bys nie zareagowal to by zapewne skonczyl. Zero w was luzu ludzie same smuty jak flaki z olejem.

A, niech będzie, biorę na klatę... Nie zmienia to faktu ze TM nadal do sprzedania, mogę przyjąć w rozliczeniu coś fajnego ale w cenie rynkowej(10 letnie crossy i DRZ'ty tylko z dopłatą;)

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

24

Jak dopłata z twojej strony to mogę dać swoją DRZ   :P

Sherco st300  Cabestany Replica

25

Uważaj jaras co piszesz bo zaraz Cię zbanują :D

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

26

dla zainteresowanych tematem a nie pierdzeniem to mogę potwierdzić że bardzo fajny motocykl w dobrych $$$ Maney sprzedaje

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

27

Greg napisał/a:

Jeszcze niedawno mi dziękowałeś... a teraz widząc to co napisałeś zrobiło mi się strasznie przykro, szkoda mi darmowych minut i czasu jaki poświeciłem w ww. sprawie, ale cóż kochasiu takie mamy czasy jak i ten twój rok...dla sprostowania zgłoszenie przesłałeś 2014-08-14, a temat zakończyliśmy  2014-10-14 !!! (poniżej linki z dowodów "mojej rocznej zbrodni" dla potwierdzenia).
[url]http://s7.postimg.org/9wn2cifwr/first.jpg[/url]
[url]http://s3.postimg.org/c38eb0l3n/end.jpg[/url]

Wychodząc z twojego założenia na hasło "bana mu" maneya lub kogokolwiek innego każdy powinien dostać przerwę bez zgłębiania się w sprawę. Nie ważne czy chodzi tu o oponę która po 2 tygodniach okazała się nie fajna...czy o inne gówno... rozumiem że tak będzie ok!? 

Także może uprzejmie wyjaśnij wszystkim że wsadziłeś sobie nowy analny korek w dupę i znów okazał się przyciasny tak że musiałeś komuś pocisnąć na forum...w tym miejscu uległość mile widziana - jeśli wiesz o co chodzi.

Pozdrawiam ciasno i serdecznie ;-)

P.S.
Jedziemy sobie, docinamy, ale dopóki robimy to ze smakiem jak ok.

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

28

Greg napisał/a:

Dorośli ludzie potrafią śmiać sie rownież z siebie. Kiedys zrozumiesz. :)

raku napisał/a:

Raku ogarnij sie. Z tym banem to przecież jaja były. Maney w ten sposob  dowcipnie zasugerował Twojemu koledze, zeby nie śmiecił w temacie, a kolega sie spina, bo korek xxl był za mały.
Naucz go moze tego luzu.

Hermes jak dla mnie wyczerpałeś temat Gregogejów przygłupów na forum ;) bez urazy dla gejów.
Ludzie nie szanujący innych nie zasługują na szacunek. Amen.

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

29

up, przypomniało mi się o temacie jak już przeczytałem wszystkie nowe posty w dziale humor ;-) odpowiadając na wszystkie pytania które zadała połowa forum na priv: Tak, nadal aktualne mimo tak zaskakująco niskiej ceny za prawie nowy sprzęt.

PS. Kawa przed Św. nie chciała pójść za 13k, w styczniu poszła za 14,5k liczę że z TM'em będzie podobnie, na wiosnę wystawię go ponownie na 38900 i może wtedy ktoś go przygarnie... ;-)

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

30

hermes napisał/a:
Greg napisał/a:

Jeszcze niedawno mi dziękowałeś... a teraz widząc to co napisałeś zrobiło mi się strasznie przykro, szkoda mi darmowych minut i czasu jaki poświeciłem w ww. sprawie, ale cóż kochasiu takie mamy czasy jak i ten twój rok...dla sprostowania zgłoszenie przesłałeś 2014-08-14, a temat zakończyliśmy  2014-10-14 !!! (poniżej linki z dowodów "mojej rocznej zbrodni" dla potwierdzenia).
[url]http://s7.postimg.org/9wn2cifwr/first.jpg[/url]
[url]http://s3.postimg.org/c38eb0l3n/end.jpg[/url]

Wychodząc z twojego założenia na hasło "bana mu" maneya lub kogokolwiek innego każdy powinien dostać przerwę bez zgłębiania się w sprawę. Nie ważne czy chodzi tu o oponę która po 2 tygodniach okazała się nie fajna...czy o inne gówno... rozumiem że tak będzie ok!? 

Także może uprzejmie wyjaśnij wszystkim że wsadziłeś sobie nowy analny korek w dupę i znów okazał się przyciasny tak że musiałeś komuś pocisnąć na forum...w tym miejscu uległość mile widziana - jeśli wiesz o co chodzi.

Pozdrawiam ciasno i serdecznie ;-)

P.S.
Jedziemy sobie, docinamy, ale dopóki robimy to ze smakiem jak ok.

No i jak sprawe zakonczyles ? Dostal banana i tyle, to jest zakonczenie sprawy ? Kochany zlodziej Wojtus nie odezwal sie ani slowem, bo wiedzial, ze zawinil, to przeczekal bana i dalej zabawa trwa.  Hacker Ty tez nie badz taki madry, bo jakby Tobie ktos wcisnal gowno, to bys calym forum potrzasnal, zeby sprawe wyjasnic. Wpierdalasz sie w sprawe, jak nie znasz jej detali. Prosilem Ciebie o pomoc, to palcem nie kwinales, wiec prosze nie odzywaj sie w temacie.  Widze, ze analne tematy bardzo Wam sie spodobaly, nie ma problemu, moge czesniej je poruszac jezeli sprawia to Wam taka przyjemnosc :v  Pozdro dorosli :v Jak tak podoba Wam sie banowanie, to wrzucie mi perma i tyle, wyjebane na to mam, bede chcial cos kupic czy sprzedac, to poprosze kogos o wystawienie :v