Odp: Ktm 640 06' Akrapovic keihin 41mm
Już sprzedałeś? :D
No nie. Nie wszystko co firmowe najlepsze, akurat tłumiki to najmniej potrzebna rzecz poza brzmieniem :D
500->650->600->1000->625->450->125->1200
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Ktm 640 06' Akrapovic keihin 41mm
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już sprzedałeś? :D
No nie. Nie wszystko co firmowe najlepsze, akurat tłumiki to najmniej potrzebna rzecz poza brzmieniem :D
jeszcze nie ,ale cos tu niegra miałem juz 3 telefony i 4 zapytania na forum az mi zal dupe sciska teraz, przyjedzie ktos nie bedzie sie targowal to wezmie a tak to niech sie gonia :D
Łośku a na czym będziesz z nami latał w sezonie??!!
jak mnie w sezonie najprawdopodobne nie bedzie :/ jak sie nie sprzeda do marca to zostaje :D a pewnie sie nie sprzeda :D
bo ja sie targowac nie bede da ktos 14 500 to zabiera a zlotowke mniej i juz nie :D
Jak cos to jestem chętny na części :D
zadne częsci :D szkoda w takim stanie na częsci. najwyzej zostanie bede robil 500 km na rok :D
Przynajmniej się nie oszukujesz że się sprzeda za tyle :P
moze sie zaskocze :) wyjezdze go jeszcze przez sezon i sprzedam za 13 z chujowym napedem i bez gaznika i ze slabymi oponami i ktos sie bedzie cieszyl ze za tanie pieniadze :) taka polska mentalnosc :)
no to czekam i gaźnik rezerwuje jak by co hehe
pamietaj, ze jak ktos przyjedzie i bedzie wyliczal wady to liczy podwójnie! polska mentalnosc
niech liczy i potrójnie zobaczyl ogloszenie kumpel od którego go kupilem i chce mi dawać 13 500 ale to troszke zamalo :)
niech liczy i potrójnie zobaczyl ogloszenie kumpel od którego go kupilem i chce mi dawać 13 500 ale to troszke zamalo :)
Czy za 500 zł warto "zostać" ze sprzętem który chce się sprzedać? Przypominam Tobie, że on nie młodnieje a tym bardziej nie zyskuje na wartości ?
Warto, bo przecież nie opuszczę nawet złotówki. Mam złoto, na które każdy się rzuca ze ślinotokiem.
Każdy sprzedaje według swoich zasad ale moim zdaniem z takim podejściem odrzucasz potencjalnych zainteresowanych, w tym mnie.
Powodzenia.
to że miałeś 7 chętnych nie znaczy że któryś by kupił. Taka mentalność sprzedawcy, mam dużo chętnych tzn za mało chce, podbije cene.
ja nie podbijam jak wystawilem tak stoi, mialem oferty typu 12 tys i wplacam zaliczke ( kto normalny kupuje motocykl za 12 tys nie widzac go ) lub 13.5 i jutro zabieram .
ja nie mam cisnienia jak dlamnie może zostac i dla dzieci jak bym nie wymienil napędu i opony to mogl bym wystawić za 13 600 i by ludziom i tak samo wyszlo tyle ze potem by dolożyli 1000zl. jak bym mial parce wystawiam za 11 tydzien i niema,
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Ktm 640 06' Akrapovic keihin 41mm
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 72 zapytań