Odp: Remont Gas Gas FSE 450
Również przejechałem się na profesjonalizmie słynnej firmy z Katowic...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Remont Gas Gas FSE 450
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Silnik pójdzie do Majstra, jeśli koszty mnie nie przerosną to przejdzie remont. Po rozmowie z innym użytkownikiem GG 450, który jeździ nim 7 lat z jednym małym remontem twierdząc, że na tłoku robi się 25000, utwierdziłem się w przekonaniu, że idiotyzmem byłoby oddać to moto komuś za 4000. Proszę nie zamykać wątku, opiszę co i jak dla potomnych gdy będzie po bólu. Oby:)
Przepraszam ze podpinam sie pod temat ale w takim razie gdzie oddac cylinder do honowania - cylinder na nicasilu jest
Hustler13 napisał/a:Również przejechałem się na profesjonalizmie słynnej firmy z Katowic...
Przepraszam ze podpinam sie pod temat ale w takim razie gdzie oddac cylinder do honowania - cylinder na nicasilu jest
Ostatnio honowałem cyl u chłopaków w MxMoto z Józefowa za 35 zł i jestem zadowolony :)
Hustler Jeszcze jakies opcje? Dlugo czekales? Potrzebuje do niesmiertelnej drezyny
zadzwoń to auto szlifu na parowcowej.
Co do Mxmoto to raczej od ręki- max 1 dzień.
Jest jeszcze opcja na Krakowiaków. Ostatnio oddawałem im głowicę od crf na planowanie i dotarcie zaworów i w sumie jestem zadowolony.
Mimo tego, że w husqvarnie przy przebijaniu korby uszczerbili mi wał, teraz trochę się zrekompensowali i jestem trochę mniej "zły" ;)
Jest jeszcze Auto szlif- ale nie wiem, czy nicasil też honują.
To chyba tyle ze znanych mi zakładów, pewnie jest jeszcze coś ciekawego w Wwa.
Ktos cos jeszcze ma sprawdzonego w wawie?
Krakowiaków nie polecam.
Hermes, Krasnobrodzka Racing
Krakowiaków nie polecam.
A Tobie co zwalili ? :)
Przynajmniej coś się dzieje bo u mnie na razie cisza, kurier zabrał dziś silnik do Majstra:)
jeśli po diagnozie zdecyduję się na remont, trochę opisze to czy tamto bo to mało popularne moto i każdy drobiazg warto opisać dla potomnych:)
mallly200sx napisał/a:Krakowiaków nie polecam.
A Tobie co zwalili ? :)
Mi niczym. Brat ma warsztat i często jakość wykonania nie była najlepsza, poprawki itd.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Remont Gas Gas FSE 450
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 68 zapytań