Odp: Graty SM, rama
Podnóżki znów na sprzedaż, szerokie, pro 200zł
Koła z zaciskami, tarczami i zębatką 2500 zł, mam niby klienta z Norwegii, ale wolałbym żeby poszły na miejscu, mniej zabawy jak dla mnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Graty SM, rama
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podnóżki znów na sprzedaż, szerokie, pro 200zł
Koła z zaciskami, tarczami i zębatką 2500 zł, mam niby klienta z Norwegii, ale wolałbym żeby poszły na miejscu, mniej zabawy jak dla mnie
daj jakieś foto błotnika. jakiej jest firmy?
W pierwszym poście jest cala galeria w linku, na profilu pod linkiem są też foty całego moto, nie moge teraz sprawdzić firmy i zrobić dodatkowych zdjęć bo jestem w pracy;)
Na 90% Acerbis
Klienta z Norwegii pogoniłem, rozumiem PayPal, ale nie będę zakładał eBay'a dla jednej aukcji, tym bardziej, że reputacja tej strony mocno spadła po włamaniach:)
Można kupić motocykl w całości, 4500 złożony, 4200 w stanie jak na zdjęciach w pierwszym poście, ogłoszenie bez negocjacji, na forum możemy ponegocjować (poza nowymi użytkownikami/bez postów).
Mogę zrzucić górę silnika, ale tylko raz, przy pierwszym oglądającym ze względów, które były tu poruszane setki razy.
Nie ukrywam, że zależy mi na czasie, sezon leci dawno, a ja jestem bez moto, dlatego łapię się każdego sposobu na sprzedaż. W poniedziałek kanapa leci do Colorado w hameryce i moto nie będzie już kompletne. Jednocześnie z pozostałych części zdejmuję rezerwację gdyż chętni się rozmyślili.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Graty SM, rama
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 89 zapytań