Odp: II runda MP i PP Supermoto-Toruń 07.06.2014
S2.... zachciało się pudła w MP? :P
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda MP i PP Supermoto-Toruń 07.06.2014
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
haha dobre :)
To takie szybkie pytanko, bo nie znalazłem chyba odpowiedzi. O której leci pierwszy wyścig? Bo coś obiło mi się o uszy, że o 12, tak?
12:30
A ja mam pytanie czy leci ktoś z stolicy popaczeć ? Zapakowałbym się w auto i pokibicował nieco ale samemu to nudno :P jakby co PW
Ktoś jutro nocuje przy stadionie :) ? ja będę około 23.00
Ktoś jutro nocuje przy stadionie :) ? ja będę około 23.00
My będziemy ok 22 jak dobrze pójdzie.
Chłopaki powodzonka i dbajcie o wątroby :) , Wasze wyniki będę już znał przed moim startem :)
Bardzo dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, w szczególności za nocne śpiewki klasyki gatunku;-))) Ja się co prawda nie najździłem ale ogólnie jestem zadowolony, powoli zbliżam sie do formy z końca zeszłego sezonu, mój TM pojechał 1:18 co przy rozpierdolu na Off Roadzie jest świetnym wynikiem, mi poszło nieco gorzej ale 1:19 wskoczyło i to bez ciśnienia... Do zo next time:-)
Toruń przeklęte miasto - nimo whisky na stacjach benzynowych, lipa...
hermes ale whipa to dziś z kolegą konkretnego zajebaliście ;-)))))
hermes ale whipa to dziś z kolegą konkretnego zajebaliście ;-)))))
Z mojej perspektywy wyglądało to jeszcze bardziej konkretnie - lądowałem chyba na plecach i na ręce... plecy odrobinę bolą ręka spuchnięta...sprzęt sam widziałeś, złapał kolejne blizny ;-) ale wyścig ukończył razem ze mną :-) nagraliście może ten trik?
podziękowania dla Artura za ogarnięcie sprzętu co pozwoliło mi pojechać i drugi bieg, a wszystkim dziękuje za miłe towarzystwo i przednią zabawe.
P.S. Miło było was zobaczyć na rundzie i fajnie że wpadliście tylko następnym razem zabierzcie już motocykle :-)
Następnym razem skołuję kolejną baterię do kamery. Znowu padła za wcześnie. Ale nie zmienia to faktu że trochę materiału nagrałem. Bardzo przyjemnie się na Was patrzy jak latacie bokami ;) aaah
już wkrótce pełny film [url]https://www.youtube.com/watch?v=3qGXPvLZIw4[/url]
start MP z kamery przemysłowej
[url]http://youtu.be/Brg8jMT0Hvc[/url]
urywki z PP
[url]http://youtu.be/R9uiUR1Z76A[/url]
Kilka Fotek
pol_lol napisał/a:hermes ale whipa to dziś z kolegą konkretnego zajebaliście ;-)))))
Z mojej perspektywy wyglądało to jeszcze bardziej konkretnie - lądowałem chyba na plecach i na ręce... plecy odrobinę bolą ręka spuchnięta...sprzęt sam widziałeś, złapał kolejne blizny ;-) ale wyścig ukończył razem ze mną :-) nagraliście może ten trik?
podziękowania dla Artura za ogarnięcie sprzętu co pozwoliło mi pojechać i drugi bieg, a wszystkim dziękuje za miłe towarzystwo i przednią zabawe.P.S. Miło było was zobaczyć na rundzie i fajnie że wpadliście tylko następnym razem zabierzcie już motocykle :-)
To było to przy dublu z moim udziałem? Jest z tego film? Fotka? ;-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda MP i PP Supermoto-Toruń 07.06.2014
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 72 zapytań