Odp: CRF 100 pytań do... :))
Tego nie odczułem. Hamuje silnikiem jak hamował czyli zajebiście mocno jak każda crf.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 100 pytań do... :))
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tego nie odczułem. Hamuje silnikiem jak hamował czyli zajebiście mocno jak każda crf.
nie spodziewałem się niczego innego. Raczej tego, że przy sprawnym TPSie hamowanie będzie słabsze :)
Przy sprawnym hamował tak samo, crf kumpla też tak hamuje więc raczej tu jest mało do ugrania tym TPSem
Moja hamuje silnikiem raczej słabo. W każdym razie słabiej niż wszystkie inne motocykle jakie miałem w czteropaku. Który masz rok?
Z tego co wiem co jak konstruowali crf to dbali o to aby hamowanie silnikiem było jak najmniejsze.
mam 2004, jeżdziłem tez na 2007 i też hamował tak samo. W porównaniu do rzędówki hamuje mocno:P No nie ma się co spierać bo ciężko jest przekazać co to znaczy mocno a co słabo.
BTW. Karol masz odpięty TPS?
Moja hamuje silnikiem raczej słabo. W każdym razie słabiej niż wszystkie inne motocykle jakie miałem w czteropaku. Który masz rok?
Z tego co wiem co jak konstruowali crf to dbali o to aby hamowanie silnikiem było jak najmniejsze.
Jak jest popsuty hopping to nie hamuje silnikiem prawie XD
Hoppingu nie ma już ziomeczki;) teraz zczaiłem że to nas różni;)
Nie zamierzam go zakładać puki co;)
Maly, nie wiem czy takie mocne hamowanie silnikiem jest mocno wskazane. Tak jak na suchymm fajnie jak mocno hamuje, tak na sliskim czy mokrym zacznie Ci blokowac kolo a tego chcesz uniknac posiadajac antyhopa.
U mnie na dedykowanym antyhopie hamowanie silnikiem po zrzuceniu biegu jest ledwo odczuwalnee.
Nie no jak miałem antyhoppa to też nie czułem hamowania silnikiem ale wywaliłem go bo pomyślałem że mi się nie przyda do rzczy które chce na tym moto robić , mimo wszystko i tak na tor skocze w tym roku - zobaczymy czy bez niehopa się da;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 100 pytań do... :))
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 81 zapytań