16

Odp: jakaś sugestia z czego moge wykonac uszczelke pod karter

Dzieki wszystkim za pozdrowienia!
A pytales w ogóle w serwisie? bo ja Ci powiem, że one wystepują pojedyńczo i np koszt uszczelki pod duza pokrywe sprzegła to ok 20zł.
Co prawda kupisz za tyle materiał to se wytniesz 3, z czego 1 Ci się w rękach nie rozerwie :P ale to juz kwestia wprawy ;)

17

nie ważne wiecie jak mówią mądry jak nie wie to pyta a głupi wie wszystko.
Pozdrawiam i dziękuje wszystkim chętnym do pomocy i tym którzy tylko lubią wku....ć ludzi

18 Ostatnio edytowany przez Kula (2014-02-27 10:33:01)

W głupi sposób zapytałeś więc głupią odpowiedź otrzymałeś. Oczekujesz pomocy a wyjeżdżasz z tekstem jak z gimnazjum...

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

19

dostałeś rzeczową odpowiedz/ najtańsza opcja wycięcie uszczelki z arkuszy za 15 zł, a jeszcze masz problemy. stać cię było na moto za około 10k to 20 zł na uszczelke nie powinno być problemem. po 2 to ze ktoś ma fajna maszyna nie znaczy ze odrazu tato mu kupił

20

kik_man napisał/a:

dostałeś rzeczową odpowiedz/ najtańsza opcja wycięcie uszczelki z arkuszy za 15 zł, a jeszcze masz problemy. stać cię było na moto za około 10k to 20 zł na uszczelke nie powinno być problemem. po 2 to ze ktoś ma fajna maszyna nie znaczy ze odrazu tato mu kupił

nie chodzi mi o 15 czy 100 zł tylko o fakt ze grzecznie zapytałem a zamiast pozytywnego doradzenia ( podpowiedzenia ) to zostałem osądzany ze jak nie mam na uszczelki to w ogóle  nie powinienem kupować motoru

21

no własnie on chciał tylko zeby mu powiedzieć  z czego mozna zrobić , chce oszczedzić chłopak to jego sprawa jak sie zdupczy i bedzie jeszcze raz rozbierał w połowie sezonu tez jego sprawa wiec niema sensu  pisanie takich  rzeczy typu  ze niech kupi cały zestaw itp  lub ze komus rodzice kupuja motory bo nie o to chodzi w tym temacie

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600