Odp: Kupie dr-z 400 sm
Wyślij numer telefonu na pw to pogadamy. Miałem drzete 2007r w bardzo dobrym stanie ale szybko mocy zaczęło brakować
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie dr-z 400 sm
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyślij numer telefonu na pw to pogadamy. Miałem drzete 2007r w bardzo dobrym stanie ale szybko mocy zaczęło brakować
Duke jest praktycznie juz na asfalt :/
A co myślicie np o ktm exc450 na kołach sm ??
exc a lc4/drzyna to 2 rozne swiaty. tutaj masz full wyczyna, o ktorego trzeba dbac bardziej niz o babe ale daje max frajdy z jazdy, a pozostale 2 sprzety sa mniej wymagajace w "dogladaniu" ale jezeli to ma byc 1szy powazniejszy sprzet to kup lepiej to o czym myslales na poczatku. 450 i inne wyczyny moga cie przerosnac
mialem yzf250 i r6 teraz czas na sm :)
skoro miales yzfa to napewno wiesz co to exc , a jak miales yzfa to napewno wiesz czym rozni sie full wyczyn od softa, chcesz teraz drzyne?? nie zebym cos mial do tego moto ale dla doswiadczonego klienta bedzie malo, po misiacu zacznie wiac nuda. szukaj jak chlopaki wczesniej radzili suzuki w wersji "e" ew kata 660,625 (chociaz za taki grosz bedzie graniczylo z cudem). do 11kafli powinienes trafic fajna 640 i fajne suzuki (pozniej mozna wlozyc keihina i bedzie mialo cos wspolnego z wersja e/ 625-660). w pierwszej kolejnosci powinienes przemyslec gdzie jak daleko i jak dlugo bedziesz sie wozil ( w sensie przebiegi roczne )
yhym nie miałem w ogóle stycznosci z drz wiec nie wiem jak to lata .
mocy tyle co w yzf, cięższe, większą prędkość max, duzo duzo łagodniej oddaje moc. może najpierw przenieś się do "co kupić" zdecyduj czego chcesz później kupuj. zresztą, przejrzyj sobie dział o którym wyżej wspomniałem było kilka tematów o takich moto
tematów o drezynie to tutaj jest multum , jak i również porównania drezyny do wyczynów itp
Bardzo mi sie podoba sm najwyżej jak bedzie brak mocy to zmienie gaźnik na keihina nie potrzebuje jakiegos potwora do przejażdżek w niedziele ;)
A skad jestes moze bym pomyslal nad sprzedaza swojej drz
Jestem z Kostrzyna nad odrą
kup wersje "E" to nie będziesz musiał zmieniać gaźnika , a jak już było podawane wyżej - jest akurat na forum dobra sztuka w wersi E , więc nic tylko brać!
Ale z drugiej strony polski nie bede tak daleko jechal ,kolega mack1111 ma na sprzedaż prawdopodobnie to blisko bo z zielonej
prosze pisać na PW jak by ktos mial na sprzedaż
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie dr-z 400 sm
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 81 zapytań