Odp: Zawieszenie czy coś innego.
Faktycznie dzięki ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Zawieszenie czy coś innego.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Faktycznie dzięki ;)
Na moje oko za mało gazu, a raczej chwilowe przymknięcie i przeciążenie przodu prowadzące do uślizgu. Jakbyś dołożył dźwięk do filmu to może łatwiej byłoby to potwierdzić.
Mało gazu i ŁOKIEĆ WYŻEJ!!! (po cieniu widać jakby był przy ciele za bardzo, ale mogę się mylić).
Tak sobie teraz analizuje bo mam nieraz podobny efekt i... rzeczywiście może to byc kwestia prędkości (...za mało gazu). Jak się składam mocno przy małej prędkości, jak by na "półgazie" to właśnie mi też tak sie kiera wichruje,ale jak dam w rure i robie ten sam manewr to nigdy to nie występuje. Mam też w okolicy kilka takich szybkich mocnych zakrętów w których moto na pełnej rurze idzie idealnie a już jak mu się odpuści troszkę to już nie jest takie stabilne w skręcie.
Mi się jeszcze przypomniało, wczoraj zauważyłem, że mam oponę tył na przód założoną, strzałka odwrotnie do kierunku jazdy, może to mieć jakiś wpływ? Metzeler K1.
Wg mnie to nie ma znaczenia. W poznaniu to normalny zabieg bo to tor ktory stasznie zre prawa strone.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Zawieszenie czy coś innego.
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 78 zapytań