Odp: Suzuki drz WARSZAWA
To ile cenis daj zdjęcia. Daleko mamy z Wrocławia ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Suzuki drz WARSZAWA
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pw
Kurde cross a ja dziś służbowo byłem w katowicach. Zagadaj do jacy ,gruchy lub innych chłopaków niech ci sprzęta oblukają, z drugiej strony z wrocławia masz "prostą drogę". Wsiadasz i jedziesz 2h i na miejscu. Spręż się :)
Na zdjęciach nie widzę niczego niepokojącego,zwróć uwagę na przednie lagi(co to za malowanie)
Budżet na ten moment to jakiś max 9Tysięcy. Jak owe DRZ'ty będą minami lub coś będzie nie tak, to poczekam z zakupem do września-października i myślę że budżet się zwiększy. Ale aktualnie mam już takie parcie że nie wytrzymuje....
Pozdro
Bonczurski wszystko na PW odpisałem :)
SM jest najsłabsza ze wszystkich drezyn
SM jest najsłabsza ze wszystkich drezyn
Ale nie potrzebuje, aż takich częstych serwisów. Nawet SM "słaba" będzie nim miotała jak szatan po przesiadce z 80cm3 :)
co 60mth to częsty serwis????
Zależy do czego porównamy...
Dobra nie bijmy piany, szukamy maszyny i lecimy na testy :)
czyli co cross lecisz do katowic na test?
Mozliwe ze w weekend tak. Jak zaden z kolegow na forum nie bedzie mogl sam to pojade i zobacze:)
A Ciebie Jaras ze Ty masz ten model bede meczyl na PW zebys mi napisal na co konieczniee zwrocic uwage i foty Twojej Drezyny;))
Ale moja brzydka strasznie i do tego plastiki z RMZ :) ja nie patrzylem na wygląd,to cena swoje zrobila i liczac ewentualny remont nie byloby zle ;) Jeśli zdecydujesz sie jechac to na pw dam ci swój nr zebys dzwonil jak co. W sobotę jestem w okolicy gliwic ale raczej nie będę w stanie jezdzic
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Suzuki drz WARSZAWA
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 85 zapytań