Odp: Kask AIROH Speed Fire Graphite NOWY (M)
Krzywy odwołajjjjjjjjjjj swoje "wybaczcie" i depiluj klatę :D. Nieznajomy pol_lol z japyy wygląda na owłosionego więc nie startuje w konkursie!
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Kask AIROH Speed Fire Graphite NOWY (M)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krzywy odwołajjjjjjjjjjj swoje "wybaczcie" i depiluj klatę :D. Nieznajomy pol_lol z japyy wygląda na owłosionego więc nie startuje w konkursie!
Jestę pacyfistą.
Poza tym nie róbcie offtopa, bo Was mod zbanuje.
Poza tym nie róbcie offtopa, bo Was mod zbanuje.
Właśnie wieczorkiem kilka pleci - nasz klient nasz Pan ;-)
KONIEC RESZTA TO ZAINTERESOWANI jak są po takim temacie ;-)
a ja chciałem powiedzieć, że to musi być jakaś ściema, bo ja ten kask miałem na głowie, więc Hermes musisz napisać, że był DWA razy na głowie!
phiiiiiiiii amatorzy nie chcą się bić - rozczarowana jednak jestem :-)))
a co do kaseka to Hermes Misiaczku rozumiem że łon już nie dla mnie skoro go wystawiłeś? czy że jest taki drugi w rozmiarze S? ( bo ja kcemmm taki sam drugi tyle że nowy kask! )
phiiiiiiiii amatorzy nie chcą się bić - rozczarowana jednak jestem :-)))
a co do kaseka to Hermes Misiaczku rozumiem że łon już nie dla mnie skoro go wystawiłeś? czy że jest taki drugi w rozmiarze S? ( bo ja kcemmm taki sam drugi tyle że nowy kask! )
przyjdz przymierz bo sama wiesz jak to z rozmiarówką jest - wtedy edytuje ogłoszenie miały go 3 osoby na głowie ;-)
ja mam ładniejszy kask na sprzedanie - szybkę lutro oraz zwykłą;)
Nigdy nie glebiony tak jak ten HERMESAAA!
ja mam ładniejszy kask na sprzedanie - szybkę lutro oraz zwykłą;)
Nigdy nie glebiony tak jak ten HERMESAAA!
hahaha... weź mu się tu nie wcinaj bo Cię zbanuje jeszczeee i co wtedy, w razie co ja szukam integralnej S ^_^
Lubart, ja cały czas bym go przymierzył, tylko strasznie mi do Ciebie daleko, Hermes powiedział że zabierze Ci go i da mi przymierzyć przy okazji :)
Lubart, ja cały czas bym go przymierzył, tylko strasznie mi do Ciebie daleko, Hermes powiedział że zabierze Ci go i da mi przymierzyć przy okazji :)
Potwierdzam lubarta jest ładniejszy i lepszej firmy ale i droższy jak przejdzie przez moje ręce będzie 3x droższy.
P.S> Grośka Lubart się poprostu nie zastanowił z kim na rundę pojedzie zanim to napisał ;-)
Hermes nie ma problemu, ja i tak wyścigi odpuszczam.
Sajfer faktycznie masz niezły hektar;) będziesz w piatek na tym browarze to w drodze wyjątku moge go wziąć ze sobą.
Sajfer faktycznie masz niezły hektar;) będziesz w piatek na tym browarze to w drodze wyjątku moge go wziąć ze sobą.
W piątek szykuje się niezły dym skoro idziemy w kaskach ;-)
Hahaha. lubart, możesz wziąć, któryś z nas będzie musiał wracać z kaskiem, mam nadzieję że rozmiar będzie ok :)
Ł-UP
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Kask AIROH Speed Fire Graphite NOWY (M)
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 84 zapytań