16

Odp: [S] KTM 690 SMC R z 2012 r.

no ja celuje w cos turystycznego. nie mam czasu na grzebanie. cos do lajtowej jazdy - jakis gix w litrze czy cos. ale kiedys uzbieram na cr500 i tez bedzie odpalowa grafika

Rm-Z 450 MEOW MOTORSPORT PROJECT:
Powered by: Yosh St-R cams, STM slipper, Devil Sprinter, Braking M/C, MM 4-pot, Twenty Suspension, No-Moto MX Graphics
und gejowski lawendowy lakier :P

17

PRELUDE2000 napisał/a:
pozdroszejset napisał/a:

Prelude, napaliles sie na rmz? :D

He he wiedziałem że zapytasz, powiesz szczerze że bardzo poważnie się nad nim zastanawiam

zapraszam na ogledziny w nast tygodniu

Rm-Z 450 MEOW MOTORSPORT PROJECT:
Powered by: Yosh St-R cams, STM slipper, Devil Sprinter, Braking M/C, MM 4-pot, Twenty Suspension, No-Moto MX Graphics
und gejowski lawendowy lakier :P

18

prelude ile za tarcze chcesz?

525 EXC

19

czarnysm610 sprawdź PW

20

W momencie kiedy zakupuje smc-r'a i w przyszlym tyg chcialbym z kims polatac to jedyny ( chyba) w lodzi idzie na sprzedaz ;p czy to tylko blachy a latasz w wawie?
Swoja droga kozak sztuka. Ja jade wlasnie do profi dowiedziec sie o cene pakietu akrap mapa  ;)

Powodzenia w sprzedazy!!!

21 Ostatnio edytowany przez PRELUDE2000 (2013-06-01 12:42:10)

To tylko blachy - pochodzę z Łodzi i tam wciąż jestem zameldowany. W 98% motocykl latał w Wawie.

22

bez sensu, kup ćwiartke, kata zostaw. Będziesz żałował. Drugi raz ci sie tak bardzo nie będzie chciało. Zobaczysz.

to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.

23

Artur, szkoda mi niszczyć tego motocykla. W tej kasie mogę kupić sobie wyczyn i kozę na brudasach by przestać bać się piasku. Z czasem uda mi się dozbroić kolejny sprzęt, ale w tym momencie skill jest dla mnie najważniejszy. Będzie Ci łatwiej mnie uczyć :)
Pozdrowienia Yoda!

24

Chyba śmiało można stwierdzić, że najlepsza SMCR w granicach Polski :)

READY TO >> TERROR

25

:) bardzo dziękuję

26

A jesli kupisz ładne 530 to juz nie bedzie Ci szkoda katować? Troche nie zrozumiałe jest dla mnie to tłumaczenie.... Aczkolwiek szprzet SUPER i wart swojej ceny.... ja też kiedyś chciałem kupić SMC-r ale widze ze dobrze zrobiłem, ze kupiłem EXC 530 :) Zadecydowała WAGA motocykla.... Pamietam rok temu na forum był SZAŁ na ten motorek, a teraz wiekszość sie go mozna powiedziec " pozbywa " Jednak moc to nie wszystko,bardziej liczy sie poreczność :)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

27

MartinezKtm525 tutaj poza kwestią związaną wagą i poręcznością maszyny wyczynowej jest również kwestia mentalna - trudno szukać granic swoich umiejętności na treningach mając świadomość że siedzi się na motocyklu który kosztował cię grubo ponad 50 tys. i w każdej chwili możesz się wyglebić. Zatem złoty środek w postaci używanego wyczynu w granicach 15-16tys. (np. sprzęt Gienka) nie skołata tak mojego serca przy upadku. Ja jestem zawziętym chujkiem i wiem że z czasem uzbieram sobie na kolejną fajną świnię :)
SMC R jest fantastycznym motocyklem - bez dwóch zdań, jednak moje priorytety mocno się zmieniły.
Serdeczne pozdrowienia!

28

I tu się z szanownym przedmówcą zgodzę. Tak jak mówiłem na torze w suchym lesie SMC r jest fajne ale na asfalt polansować się pod bolkiem lolkiem czy inną remizą. SM ma być w okolicach 100 kilkunastu kilo i dopiero wtedy się człowiek rozwija a nie płacze że pomarańczowe coś tam się pochlapało

Szacun za decyzję

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

29

PRELUDE2000, mam dla ciebie swietny sprzet za grosze (w stosunku do spec), zostaw smcr na droge, bedzie cie cieszyl latami! nie ma lepszego supermoto na droge jesli ktos chce duzo jezdzic i nie martwic sie o silinik i jego remonty! Zdejmij wydech i reszte dodatkow, sprzedaj je i masz na race bike;)

Maszyna którą mozesz trenowac a nawet wystartować w zawodach za jedyne £2200 z dostawa pod dom :)

[url]http://www.supermotoforum.co.uk/supermoto-bikes-sale/79324-2006-crf450-supermoto-sale.html[/url]

30

moto masz PW :)