106 Ostatnio edytowany przez Staruch (2013-07-01 10:57:05)

Odp: III runda. Toruń 29.06.2013

Byłem pierwszy raz na zawodach SM. Tory wyglądał spoko, sekcja terenowa też. Ale organizacja od strony sędziów dramatycznie chujowa. Nie przypominam sobie, żebym kiedyś był na MP w wyścigach, gdzie o tym, że był falstart i wyścig przerwany (czerwona flaga) zawodnik dowiadywał się na 3 PO!!!!!!!!?????? Po wypadku 2 zawodników, szybko podbiegł porządkowy, ale nagle na tor wbiegł jakiś facet!!! Chyba ojciec poszkodowanego, żeby go podnieść. Opieszałość zdezorientowanych sędziów tylko przypadkowo nie skończyła się tragedią. Byłem też świadkiem jak "działacz" z PZM jebał organizatora za brak znajomości regulaminów. Przez mikrofon też udało mi się usłyszeć, że jestem na zawodach w super crossie :)

P.S. Hermes i Jurgen - MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ride it, like You stole it"!

107

paczek napisał/a:

Super jazda Ryby, który wrócił do czołówki MP

Wygrał 3 razy!!! Jazda była skuteczna, ale moim i wielu innych zdaniem bardzo chaotyczna.

Całe S2 jedzie bardzo ładnie, ale mnie najbardziej podobała się jazda Mańka, Czapki, LeśkÓwa i fidu10.
Jadą baaaardzo ładnie, płynnie i miło się na to patrzy.
Nie wszystkim sprzyjało szczęście, ale za to było spektakularnie. Nikt nie skacze tak pięknie przez opony jak fidu!

rmz 250
gas gas txt 250

108 Ostatnio edytowany przez paczek (2013-07-01 11:29:18)

metys napisał/a:
paczek napisał/a:

Wygrał 3 razy!!! Jazda była skuteczna, ale moim i wielu innych zdaniem bardzo chaotyczna.

Całe S2 jedzie bardzo ładnie, ale mnie najbardziej podobała się jazda Mańka, Czapki, LeśkÓwa i fidu10.
Nie wszystkim sprzyjało szczęście, ale za to było spektakularnie. Nikt nie skacze tak pięknie przez opony jak fidu!

Ale to jest właśnie Rybski STYLE ;) Wszystko lata , skacze, napier***la :)))

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

109

Staruch napisał/a:

Przez mikrofon też udało mi się usłyszeć, że jestem na zawodach w super crossie :)

Drugi raz już się poprawił i dobrze powiedział :)

metys napisał/a:
paczek napisał/a:

Szkoda, że w ostatnim wyścigu Leśków dał się Rybie, ale i tak obaj darli niesamowicie !

Kawasaki KX250F

110

ma ktoś zdjęcia z podium?

111

Materka napisał/a:

ma ktoś zdjęcia z podium?

Materka a z której klasy... bo pucharek to chyba za obu na chwilę zgarnełeś ;-)

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

112

z C1
hehe nie zgarnąłem tylko dali mi zły :)

113

Staruch napisał/a:

Byłem pierwszy raz na zawodach SM. Tory wyglądał spoko, sekcja terenowa też. Ale organizacja od strony sędziów dramatycznie chujowa. Nie przypominam sobie, żebym kiedyś był na MP w wyścigach, gdzie o tym, że był falstart i wyścig przerwany (czerwona flaga) zawodnik dowiadywał się na 3 PO!!!!!!!!?????? Po wypadku 2 zawodników, szybko podbiegł porządkowy, ale nagle na tor wbiegł jakiś facet!!! Chyba ojciec poszkodowanego, żeby go podnieść. Opieszałość zdezorientowanych sędziów tylko przypadkowo nie skończyła się tragedią. Byłem też świadkiem jak "działacz" z PZM jebał organizatora za brak znajomości regulaminów. Przez mikrofon też udało mi się usłyszeć, że jestem na zawodach w super crossie :)

to fakt Kolego, po tych pierdołach które wypisujesz widać że w życiu na zawodach SM nie byłeś...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

114

paczek napisał/a:
metys napisał/a:
paczek napisał/a:

Ale to jest właśnie Rybski STYLE ;) Wszystko lata , skacze, napier***la :)))

to nie jest jazda figurowa na lodzie gdzie sie noty za styl dostaje, Ryba darł straszliwie i brawa dla niego duże bo po tragicznym wystepie w Bydzi pokazał że umie jeździć bardzo szybko

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

115

Franz napisał/a:

to nie jest jazda figurowa na lodzie gdzie sie noty za styl dostaje, Ryba darł straszliwie i brawa dla niego duże bo po tragicznym wystepie w Bydzi pokazał że umie jeździć bardzo szybko

sorry maestro, ale patrzyłem też na twój wyścig i o jeździe figurowej coś możesz powiedzieć:)
cały jesteś?

rmz 250
gas gas txt 250

116

metys napisał/a:
Franz napisał/a:

sorry maestro, ale patrzyłem też na twój wyścig i o jeździe figurowej coś możesz powiedzieć:)
cały jesteś?

hehe, spoko po prostu Ryby styl mi osobiście sie bardzo podoba ;-)

a co do mnie to fakt, doszly mnie słuchy że figura była widowiskowa ale nie planowana absolutnie, beret mnie boli ale na tomografii zmian żadnych nie znaleźli wiec chyba kask spełnił swoje zadanie

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

117

Franz, czyli wszystko było normalnie jak zwykle?

"Ride it, like You stole it"!

118 Ostatnio edytowany przez metys (2013-07-01 16:23:20)

nie mam dzieci, ale jak Ty byś był prawdziwy Staruch, to też byś wbiegł do syna na tor:).
Poza tym facet ma pewnie większe doświadczenie w wyścigach sm niż sędziowie toruńscy razem wzięci:)

rmz 250
gas gas txt 250

119

Staruch napisał/a:

Franz, czyli wszystko było normalnie jak zwykle?

powiem Ci tylko że chciałbym aby każdemu organizatorowi rund supermoto w PL tak się chciało jak w tym w Toruniu, chociażby teren który powstal od podstaw, mało nie kosztował a przygotowany był super, sama infrastruktura obiektu też mega, no i przede wszystkim klimat gdzie czujesz że ty jesteś dla nich a nie oni dla Ciebie, cisną się tu na usta słowa z kisielina jakie usłyszała nasza trójca z Mazur "jak sie nie podoba to tam jest brama!"

a moj Stary akurat spore ma doświadczenie w zdrapywaniu mnie z asfaltu wiec pozwolił sobie wbiec na tor jako osoba kompetentna w tej kwestii ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

120

metys napisał/a:

nie mam dzieci, ale jak Ty byś był prawdziwy Staruch, to też byś wbiegł do syna na tor:).
Poza tym facet ma pewnie większe doświadczenie w wyścigach sm niż sędziowie toruńscy razem wzięci:)

heheh, metys widzę że sie rozumiemy ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021