Odp: GoPro 2 czy GoPro 3 Silver?
wydaje mi się, że to musi byc smartfon
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro 2 czy GoPro 3 Silver?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wydaje mi się, że to musi byc smartfon
Z androidem jest na pewno kompatybilne. E52 raczej nie da rady
Jest tak jak ktoś nie kuma:
Go Pro Hero odpowiednik Go Pro Hero 3 White
Go Pro Hero 2 - Go Pro Hero 3 Silver
Go Pro Hero 3 Black (Nie ma odpowiednika kolejny krok w jakości )
Przy czym seria 3 ma nowszy design
Troche za duze to uproszczenie. To sa zupelnie inne kamerki. Wroc jedna strone i obejrzyj test porownawczy, zamiast ludzi w blad wprowadzac. GP2 a gp3 silver ma wspolna tylko rozdzielczosc. Cala elektronika jest inna. Inny mikrofon, inne zdjecia w nocy itd itp. Duzo tego na plus dla gp3 silver w porownaniu go GP2.
Napisałem tylko jak mniej więcej klasuje się zestawienie white,silver,black .
A to że Go Pro 3 jest udoskonalone to przecież logiczne
Gopro 3 silver i gopro2 to zupelnie inne kamery ! 3ka posiada nowsza plyte główną, procesor, zdecydowanie lepszy obiektyw. Do tego zdecydowanie lepiej nagrywa dzwięk, posiada wbudowany moduł wifi. Jest o ok 30 % mniejsza i lzejsza. Więc to nie tak ze 2ka to odpowiednik silvera itd. Zdecydowanie lepiej dolozyc pare zł i kupic 3-ke
do podgladu podejdzie kazdy tel z WI-FI ? np stara nokia E-52 czy musi byc cos na androidzie np samsung galaxy?
aplikacja jest dostepna napewno na iOS czyli iphone i inne apple i na androida czyli większość smartphonów, nie wiem jak jest z Windowsem moze tez jest ale jak juz to na te nowsze lumie dopiero
ok chłopaki, już chyba wiem wszystko. wybór padł na GP3 silver. Za niedługo będę kupował. Dzięki wszystkim za opinie. Myslę, że temat do zamknięcia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro 2 czy GoPro 3 Silver?
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 82 zapytań