Odp: Apke SXV 550 2008+ / Husaberg FS 570
to przed wrzuceniem fot nowego nabytku moze jakies zaklady
ja obstawiam na Włoszke
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Apke SXV 550 2008+ / Husaberg FS 570
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja obstawiam na Włoszke
ja obstawiam na Włoszke
+1
Fistach dawaj foty nie cuduj z picowaniem ;P
A ja szwedzkiego wikinga który przywędrował do nas z Włoch :)
padlo na mokrą włoszke...
oglądałem wiele sztuk i znalazłem rodzyna :)
Można powiedzieć że miała tylko jednego właściciela z Wawy. Obecny przejechał sie moze 1-2 razy, nie dziwie sie, patrzac na ilosc jego zabawek....
Mam do niego jeszcze ORI komplet plastików, obecnie prawie wszystko z włókna, oprócz baku i przedniego błotnika.
Silnik juz z nowym uszczelnieniem, rozrusznikiem i mapa. Ogolnie porownujac do pozostalych to niebo a ziemia...
Co musze zrobic, to zalozyc lewy kierunek :D
ps. Dzieki wielkie Hermes za udostepnienie telefonu do poprzedniego wlasciciela !!
Fota z dupy, no ale lepszy niz zadne:
Zajebista! Gratulacje :)
Fistach gratuluję, piękny masz porządek w garażu ;]
Hehe włoski shit, Panie to się psuje, części nie ma, i serwis drogi;P
tak będziesz teraz słyszał:) mam ducata wiem coś o tym:)
a na poważnie, zajebista! Gratulacje! Niech wozi!
tylko ten komin oryginalny trochę dusi jej piękne dźwięki
nawet nozke/stopke ma ladna
Hehe włoski shit, Panie to się psuje, części nie ma, i serwis drogi;P
kupilem pare lat temu DRZ, po 2 tygodniach zaczelo mi co szarpac podczas puszczania sprzegla itp.
Okazalo sie ze rozsypalo sie jedno lozysko w silniku i trzeba bylo cali silnik rozbierac...
wiec IMO nie ma reguly. Apki mialy problem z pomaranczowym uszczelnieniem, co skutkowalo remontem. Ten juz ma wymienione bolaczki.
tylko ten komin oryginalny trochę dusi jej piękne dźwięki
ja mialem zaraz kupowac wydech Silmoto [url]http://www.youtube.com/watch?v=uayMIX_xr3o[/url] , ale wydaje mi sie ze ten komin cos jest modzony... gada totalnie inaczej niz w innych SXV co ogladalem... Zreszta nagram filmik i wrzuce.
No no graty, teraz tylko czekać na sezon w pełni :]
fistach piękny
najlepsze jest to jak ta apka wyje
niby nic ale jak gdzieś odkręcisz to mózg zlasowany
dzieki !!
no kumpel wczoraj stal, a ja robilem Fly-By i peka glowa :P
delta napisał/a:Hehe włoski shit, Panie to się psuje, części nie ma, i serwis drogi;P
kupilem pare lat temu DRZ, po 2 tygodniach zaczelo mi co szarpac podczas puszczania sprzegla itp.
Okazalo sie ze rozsypalo sie jedno lozysko w silniku i trzeba bylo cali silnik rozbierac...wiec IMO nie ma reguly. Apki mialy problem z pomaranczowym uszczelnieniem, co skutkowalo remontem. Ten juz ma wymienione bolaczki.
delta napisał/a:tylko ten komin oryginalny trochę dusi jej piękne dźwięki
ja mialem zaraz kupowac wydech Silmoto, ale wydaje mi sie ze ten komin cos jest modzony... gada totalnie inaczej niz w innych SXV co ogladalem... Zreszta nagram filmik i wrzuce.
ja duca mam 3 lata i zapierdala jak trzeba, także zabawne są takie mity:)
a kominek jak modzony to całkiem inna gadka:)
muszę ją kiedyś zobaczyć
Szczerze, to myślałem, że wyjedziemy stamtąd z nożami w plecach i zakopią nas gdzieś w lesie ^_^
Na żywo wygląda przepięknie, włókno węglowe, linia tego motocykla jest niemal idealna. Nie wspominam już o dzwięku, dosłownie niszczy. Akustyka miejsca w którym stała ta apka powodowała jeszcze dodatkowe wrażenia.
Sądze, że jak będziesz go rano odpalał "przybędzie" ci kilku nowych sąsiadów - wielbicieli :D
A kolo wystawiał gdzieś tą Apkę czy to taki głuchy telefon poszedł?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Apke SXV 550 2008+ / Husaberg FS 570
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 74 zapytań