Odp: [S] Husqvarna SM 125 S 2008
Ecu2 coś ma?? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna SM 125 S 2008
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ecu2 coś ma?? :)
Taki błąd wyskakuje od TPS
ktos ci w komentarzu na YT 2dni temu napisal ze jest zainteresowany kupnem moto.
ale najpierw będzie musiał sprzedać motor, potem dozbierać kase i na końcu zrobić prawo jazdy i dopiero wtedy jak rodzice pozwolą to kupi o ile to będzie 200km od jego domu.
Marzyciele są najgorsi. Pamiętam jak jechałem po swoją huske w wieku 18 lat. Koleś(sprzedawca) mówił, że był sceptycznie nastawiony na mnie i mój przyjazd, bo kilka dni wcześniej był właśnie ustawiony z gówniarzem-marzycielem, ziomek na niego czeka, a ten dzwoni że jednak nie przyjdzie bo tata mu kasy nie da ;O.
ale najpierw będzie musiał sprzedać motor, potem dozbierać kase i na końcu zrobić prawo jazdy i dopiero wtedy jak rodzice pozwolą to kupi o ile to będzie 200km od jego domu.
Hahaha Dokładnie ! Już mam dosyć dlatego podałem tylko numer tel bo na gg miałem zasyp takich wiadomości ,że jest zainteresowany ale ...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna SM 125 S 2008
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 75 zapytań