Odp: [K] kask do 550 zł
A co powiedzie o AGV mtx?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] kask do 550 zł
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co powiedzie o AGV mtx?
Jeżeli potrzebujesz na szybko to FOX V2
Jeżeli możesz zaczekać do wiosny to bym śledził allegro i szukał V3
Mam czas, ale wiesz jak to jest :)
a jaki rozmiar ?
58-59 cm
Fox-a ogólnie należy przymierzyć ponieważ jego rozmiarówka jest bardzo duża.
Ja mam czaszkę niby też 58cm i zaczynałem od M później była S teraz mam XS i mam nadzieję, że na tym się skończy.
Najgorsze jest to, ze nie mam gdzie przymierzyć foxa...
Matysek chcę się pozbyć kasku Airoh Stelt Senior rozmiar S, jutro wrzucę jakieś foty.
Fox-a ogólnie należy przymierzyć ponieważ jego rozmiarówka jest bardzo duża.
Ja mam czaszkę niby też 58cm i zaczynałem od M później była S teraz mam XS i mam nadzieję, że na tym się skończy.
Masz na myśli to, że w zależności od modelu rozmiar rozmiarowi nierówny ? Bo sam przymierzam sie do zakupu foxa, ale teraz dales mi do myślenia . Czy w Twoim przypadku po prostu najlepiej Ci leży aktualnie XS?
ja nie wiem co Wy Macie z Tymi głowami - ja mam obwód głowy trochę więcej jak 56 - i miałem same M-ki - bell'a rowerowy integral, fox tracer, fox v2, acerbis nie pamiętam a teraz mam Airoha Aviatora
P.S. kask Scott'a 350 w rozmiarze M też pasuje
W jakimś celu te rozmiary są zunifikowane
Mam V3 i nie polecam na drogę. Na tor jest idealny, ale na drodze pierwszy tir i głowę bez leatt brace wygina jak gałęzie na wietrze.
Daszek oczywiście w pozycji najbardziej pochylonej..
To juz chyba bardziej kwestia co komu lezy i jak wygodniej. Jeśli mowisz, ze miales wszystkie M'ki to bede sie sugerował rozmiarowka producenta. Brałeś poprawkę, ze wnętrze sie jeszcze rozbije?
wziąłem zwyczajnie rozmiar po obwodzie bez zbędnego kombinowania. Obwód głowy mam 56,5 więc celowałem od początku w M'ki.
A tak wygląda rozmiarówka
• S (55-56 cm)
• M (57-58 cm)
• L (59-60 cm)
Raz kupiłem v3 w rozmiarze S, używany, ale okazał się za mały.
No to akurat normalne. Ja zawsze jeździłem w L i jeździć będę, bo takie mi leżą. Nie wydaje mi się, że gdybym zamówił foxa na 59 cm, nagle stałby się za duży/mały
A co powiecie o one industuries? [url]http://allegro.pl/kask-motocross-one-industries-gamma-trixle-60-l-i2948859990.html[/url]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] kask do 550 zł
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 73 zapytań