91

Odp: Części carbon - wszystkie motocykle

maniek-rr312 napisał/a:

Moim zdaniem jak chcesz sprzedać jakieś elementy to sam powinieneś zainwestować w formy i oferować ostatecznemu klientowi dany produkt!! Jeżeli jest to produkcja garazowa to ceny powinny być inne. Takie jest moje skromne zdanie.

To samo chciałem napisać,
To nie nam zależy na kupnie tylko Tobie na sprzedaży.
Nie masz strony internetowej ani klientów którzy potwierdziliby twój profesjonalizm. Nie masz za bardzo jak pokazać swoich produktów a ceny uważam masz dość wysokie.

Jeżeli jakość wykonania zamawianych elementów byłaby taka jak niżej to ja dziękuję:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/551619_357789417632974_1577060014_n.jpg

Jeżeli taka to jak najbardziej:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395971_356123464466236_955481815_n.jpg

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

92 Ostatnio edytowany przez m@lpa (2012-11-01 21:17:37)

dlatego napisałem że się odwdzięczę :)

Handbary listki będe miał za kilka dni gotowe, osłony do 525 itd na rame juz mam ale chętnych brak , osłony na dekle też już prawie gotowe, ale też póki co zainteresowanie zerowe - poczekamy zobaczymy.

jeszcze ponawiam pytanie - czy jest ktoś w stanie użyczyć dekli do smc'r a 690 ?

Elementy z carbonu i kevlaru - perfekcyjna jakość wykonania i przystępne ceny ! Zapraszam ;) najlepiej dzwonic, 518 644 666

93

hacker33 - elementy na zdjęciach są jak najbardziej pro więc nie wiem o co Ci chodzi. Progi do evo X brali ludzie z listy najbogatszych w polsce i jakoś żaden z ich teamowych konstruktorów nie miał żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o moje elementy.....   a formy robie swoją drogą , w drodze są listki handbarów, dekle do 525 itd...

Elementy z carbonu i kevlaru - perfekcyjna jakość wykonania i przystępne ceny ! Zapraszam ;) najlepiej dzwonic, 518 644 666

94

m@lpa - tym osłonom ramy brakuje troszkę połysku. Nie wyglądają jak robione z formy tylko jak zwykłe osłony oklejone włóknem.

Co do Twoich bodykitów to prześledziłem Ciebie troszkę w internecie.
Jesteś zalogowany na wielu forach - bmw, civic, honda, lublin riders, porsche, rowerowych, ktm.
Na wszystkich od ponad roku wklejasz ten sam tekst i zdjęcia tych samych osłon ramy do KTM-a.
Wszędzie robisz listę co ewentualnie możesz zrobić z kompozytów (maski, body kity, spojlery) i na tym się kończy.
Nigdzie nie widziałem abyś coś sprzedał.
Więc zamiast pisać o jakiś elementach dla światowych teamów zrób po prostu te kilka pierdołek, pokaż i może ktoś kupi.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

95 Ostatnio edytowany przez m@lpa (2012-11-02 23:13:24)

no widzisz, było łatwo co ? hehe

na forum zazwyczaj kończy się tak, że z forum są jakies 2-3 małe zamówienia - ale zawsze warto się zalogować . Z 2 forów do dziś mam kilku klientów, i warto było ich poznać 

Sprzedaje czasami na allegro i pomiędzy zaprzyjaźnionymi firmami to wszystko. - nie każdy musi wiedziec co gdzie i ile sprzedałem.   po drugie primo to nie przypominam sobie zebym pisał o jakimś światowym teamie - pisałem o czołówce polski i  bogatych ludzi z pl którzy mają te teamy - tyle , resztę sobie sam dopowiedziałeś. 

Na każdym forum wklejam to samo - co mam pisać ? na forum porsche że mam nową 911 , na civicu ze mam jajko cult style, itd itd ? Pisze po prostu prawdę i to wszystko , nie staram sie "podlizać" forumowiczom.

no to tyle ode mnie , a jeśli chodzi o te kilka pierdołek to niedługo będzie parę rzeczy do wyboru.
dziękuję za uwagę

96

Ja bym na twoim miejscu stworzył jakąś strone internetową z projektami które zostały zrealizowane itp; oraz ofertą jaką na dzień dzień dzisiejszy posiadasz

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

97

jest fanpage, strona internetowa też jest, właściwie to firma w połowie zajmuje się profesjonalnym robieniem stron internetowych itd ale stronka nie jest na serwerze jakoś nie miałem głowy zeby sie tym zająć . póki co jeśł ludzie chcą albo wysyłam im fotki albo wchodzą na fanpage - [url]www.monkeycarbon.pl[/url]

98

tadzik
myślę coś nad tą osłoną ale chyba zrobię pierw z metalu a potem pomyśle nad czymś innym ale sądzę ze to sporo wyniesie...

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

99

Panowie ,jesli mogę wam jakoś pomóc w decyzji czy elementy wykonane przez kolege m@lpa są warte swej ceny - to mówie TAK. Cały sezon przejezdziłem z carbonowymi osłonami silnika - jedyne co się zużyło to napisy w kolorze pomarańczowym.
...myśle że kolega m@lpa weżmie pod uwagę moją opinie $$$ przy kolejnych moich zakupach :)

100

fidu10 -  rabat na pewno będzie :)

Z uniwersalnych rzeczy jakie będą to handbary (listki) z carbonu, wiec jeśli będziesz zainteresowany kupnem to dostaniesz rabat 15%

A już można zaklepywać sobie

- handbary listki (uniwersalne, przykręcane do starego mocowania listków, lub można "wyczyścić" handbary z np. połamanego plastiku i przykręcić listki do aluminiowego rdzenia ) - 200zł

- dekle bez napisów 400, 450,525 - 250zł

- osłony ramy 400,450,525 - 240zł

101

tu możecie zobaczyć jak się produkuję takie części :
[url]https://www.youtube.com/watch?v=MFNaoklYELY[/url]

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

102

Hacker, z tego co wiem to elementy wychodzace z formy nie maja mega polysku, zauwazalna jest struktura wlokna. Kolega ma w Kawie oslony ramy z karbonu i tez nie sa takie jak mowisz. Poza tym wydaje mi sie ze nie ma sensu w tworzeniu super wypolerowanych/wygladzonych oslon ramy jak i tak za chwile beda one porysowane przez buty, galezie i innego rodzaju uporczywe przeszkody

103 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-11-07 15:55:33)

Jvezii napisał/a:

tadzik
myślę coś nad tą osłoną ale chyba zrobię pierw z metalu a potem pomyśle nad czymś innym ale sądzę ze to sporo wyniesie...

jak się temat/produkt sprawdzi i faktycznie będą jakieś elementy - to wtedy można pomyśleć o osłonach ramy i może dekli ?
o ile też nie będą po 'pińcet' złotych ...

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

104

za taką kasę to sobię sam zrobię osłony: [url]http://sklep.epoxtech.pl/13-tkanina-weglowa-carbon-204-g-m2-splot-1-1-wlokno-weglowe-karbon.html[/url]

105

no to do roboty