61

Odp: VI runda MP i PP Stary Kisielin 2012

działo się kto nie był ten pipa!!

[url]http://www.youtube.com/watch?v=xdZ8ALR17tI&feature=autoshare[/url]

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

62

Masakra...  Cisnąłem do końca bo miałem okazje Cię wyprzedzić na ostatniej prostej, zanim się zoorientowałem już nie było gdzie hamować, a odcinek trawiasty krótki, od razu opony... ehhh Troche łeb boli, poobijany, i stłuczony prawy naramienny boczny.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

63

Krótki reportaż na temat supermoto w Starym Kisielinie .Nie wiem czemu Trawer podpisany był jako nie zrzeszony skoro należy do Automobilklub Toruń

[url]http://www.rtvlubuska.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=4552:sport-24092012&Itemid=131[/url]

f- Motocross Supermoto

64

koliberek napisał/a:

Krótki reportaż na temat supermoto w Starym Kisielinie .Nie wiem czemu Trawer podpisany był jako nie zrzeszony skoro należy do Automobilklub Toruń

[url]http://www.rtvlubuska.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=4552:sport-24092012&Itemid=131[/url]

z tymi wynikami to też coś namieszał. mówi o MP w co wplata zawodnika z C2 i znowu o MP....

65

Codziennie odwiedzam ten wątek z nadzieją że Senso już zrobił swój film z tej rundy... ehh  (może to przeczyta) heh :D Życzę wytrwałości i dużo wolnego czasu, Czekamy! ;)

Pozdrawiam

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

66

Chciałam powiedzieć że magazyn X-CROSS wziął ode mnie kilka zdjęć do przyszłego magazynu .
Zdjęcia wybrali sami na zdjęciach są zawodnicy z numerami 121, 87,24 13 , 9, 19,21 .Jedne zdjęcie na którym to Trawer ciągnie przyczepkę z chłopakami (Haker ,Pączek ,Pryszcz, Leśków ,Marcys) i zdjęcie Hakera zmieniającego koło w moto Marcysia .
Bart nie tylko Ty czekasz na ten film .:)

f- Motocross Supermoto

67

no to chociaż moja przyczepka się załapie do magazynu

68

Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!

69

bart napisał/a:

Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!

Się okaże…… Jak na razie łapę nosze na szyi a co z gratami pod skórą będzie wiadomo za jakiś czas… bez moto na jakie 2 miechy.... a już znoszę jajo :P

70

Patryk217 napisał/a:
bart napisał/a:

Się okaże…… Jak na razie łapę nosze na szyi a co z gratami pod skórą będzie wiadomo za jakiś czas… bez moto na jakie 2 miechy.... a już znoszę jajo :P

idzie wytrzymać, wiem coś o tym ;-)

zdrówka zyczę!

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

71

Bart03 napisał/a:

Codziennie odwiedzam ten wątek z nadzieją że Senso już zrobił swój film z tej rundy... ehh  (może to przeczyta) heh :D Życzę wytrwałości i dużo wolnego czasu, Czekamy! ;)

Pozdrawiam

Faktycznie z czasem na razie jest problem. Ale sądze ze do konca miesiaca zrobie filmik z wszystkich rund

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

72

Franz napisał/a:
Patryk217 napisał/a:
bart napisał/a:

zdrówka zyczę!

Nie wyobrażam sobie tego ... Jak dwa dni nie jeżdżę to aż mnie nosi :D Co innego w zimę, bo co by nie było to nie da się jeździć ;]

Kawasaki KX250F

73

Patryk217 napisał/a:
bart napisał/a:

Patryk nadrobisz stracony czas na hali ;) juz ja sie o to postaram ;)

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

74

punk891 napisał/a:
Franz napisał/a:
Patryk217 napisał/a:

zdrówka zyczę!

Nie wyobrażam sobie tego ... Jak dwa dni nie jeżdżę to aż mnie nosi :D Co innego w zimę, bo co by nie było to nie da się jeździć ;]

Da się da :), u mnie sezon cały rok :), Patryk217 szybkiego powrotu na motorek, dużo zdrówka

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

75

dzięki chłopaki :) a w tarnófkuuu tyż sezon cały rok jak nie zmrozi dupy do -30 :P