Odp: VI runda MP i PP Stary Kisielin 2012
działo się kto nie był ten pipa!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xdZ8ALR17tI&feature=autoshare[/url]
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VI runda MP i PP Stary Kisielin 2012
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
działo się kto nie był ten pipa!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xdZ8ALR17tI&feature=autoshare[/url]
Masakra... Cisnąłem do końca bo miałem okazje Cię wyprzedzić na ostatniej prostej, zanim się zoorientowałem już nie było gdzie hamować, a odcinek trawiasty krótki, od razu opony... ehhh Troche łeb boli, poobijany, i stłuczony prawy naramienny boczny.
Krótki reportaż na temat supermoto w Starym Kisielinie .Nie wiem czemu Trawer podpisany był jako nie zrzeszony skoro należy do Automobilklub Toruń
[url]http://www.rtvlubuska.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=4552:sport-24092012&Itemid=131[/url]
Krótki reportaż na temat supermoto w Starym Kisielinie .Nie wiem czemu Trawer podpisany był jako nie zrzeszony skoro należy do Automobilklub Toruń
[url]http://www.rtvlubuska.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=4552:sport-24092012&Itemid=131[/url]
z tymi wynikami to też coś namieszał. mówi o MP w co wplata zawodnika z C2 i znowu o MP....
Codziennie odwiedzam ten wątek z nadzieją że Senso już zrobił swój film z tej rundy... ehh (może to przeczyta) heh :D Życzę wytrwałości i dużo wolnego czasu, Czekamy! ;)
Pozdrawiam
Chciałam powiedzieć że magazyn X-CROSS wziął ode mnie kilka zdjęć do przyszłego magazynu .
Zdjęcia wybrali sami na zdjęciach są zawodnicy z numerami 121, 87,24 13 , 9, 19,21 .Jedne zdjęcie na którym to Trawer ciągnie przyczepkę z chłopakami (Haker ,Pączek ,Pryszcz, Leśków ,Marcys) i zdjęcie Hakera zmieniającego koło w moto Marcysia .
Bart nie tylko Ty czekasz na ten film .:)
no to chociaż moja przyczepka się załapie do magazynu
Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!
Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!
Się okaże…… Jak na razie łapę nosze na szyi a co z gratami pod skórą będzie wiadomo za jakiś czas… bez moto na jakie 2 miechy.... a już znoszę jajo :P
bart napisał/a:Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!
Się okaże…… Jak na razie łapę nosze na szyi a co z gratami pod skórą będzie wiadomo za jakiś czas… bez moto na jakie 2 miechy.... a już znoszę jajo :P
idzie wytrzymać, wiem coś o tym ;-)
zdrówka zyczę!
Codziennie odwiedzam ten wątek z nadzieją że Senso już zrobił swój film z tej rundy... ehh (może to przeczyta) heh :D Życzę wytrwałości i dużo wolnego czasu, Czekamy! ;)
Pozdrawiam
Faktycznie z czasem na razie jest problem. Ale sądze ze do konca miesiaca zrobie filmik z wszystkich rund
Patryk217 napisał/a:bart napisał/a:Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!
zdrówka zyczę!
Nie wyobrażam sobie tego ... Jak dwa dni nie jeżdżę to aż mnie nosi :D Co innego w zimę, bo co by nie było to nie da się jeździć ;]
bart napisał/a:Patryk217 jak zdrowie, wydobrzałeś? Mam nadzieję że zmienisz zdanie i pościgamy się w przyszłym roku!
Patryk nadrobisz stracony czas na hali ;) juz ja sie o to postaram ;)
Franz napisał/a:Patryk217 napisał/a:Się okaże…… Jak na razie łapę nosze na szyi a co z gratami pod skórą będzie wiadomo za jakiś czas… bez moto na jakie 2 miechy.... a już znoszę jajo :P
zdrówka zyczę!
Nie wyobrażam sobie tego ... Jak dwa dni nie jeżdżę to aż mnie nosi :D Co innego w zimę, bo co by nie było to nie da się jeździć ;]
Da się da :), u mnie sezon cały rok :), Patryk217 szybkiego powrotu na motorek, dużo zdrówka
dzięki chłopaki :) a w tarnófkuuu tyż sezon cały rok jak nie zmrozi dupy do -30 :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VI runda MP i PP Stary Kisielin 2012
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 83 zapytań