Odp: Garb siedzenia
Jest zajebiście, naciągniesz flaka i będzie malina;)
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Garb siedzenia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest zajebiście, naciągniesz flaka i będzie malina;)
Cd.
Jak niektórzy zauważyli, wygląda to średnio, więc nożyk i papier ścierny pomogły trochę wymodelować sylwetkę
Jako że pomocna dłoń Hackera okazała się za wątła (a raczej jego zszywacz), potrzebna była interwencja profesjonalisty
Efekt końcowy jest taki
Wrażenia z jazdy opiszę po jeździe.
teraz to wygląda extra
Tera to maneta będzie odwijana tylko w trybie 0-1:D
i git malina!
daniken napisał/a:Taki garb by się przydał :D Raz przy gumowaniu o mało co się nie "z sunąłem" z kanapy więc takie coś by się przydało :) nie musi ładnie wyglądać :D
+1
Dokładnie, miałem podobnie.
tu garb nie pomoze, cos nie tak robicie ;))
kwkm napisał/a:daniken napisał/a:Taki garb by się przydał :D Raz przy gumowaniu o mało co się nie "z sunąłem" z kanapy więc takie coś by się przydało :) nie musi ładnie wyglądać :D
+1
Dokładnie, miałem podobnie.
tu garb nie pomoze, cos nie tak robicie ;))
tez mi sie tak wydaje, do gumowania to raczej to potrzebne nie jest, ale..
Gierwi, daj to tapicerowi. Ja tez myslalem ze majac zszywacz tapicerski wymienie sobie poszycie kanapy. Ni hujaszki. A tapicer dal rade od reki ;)
radziu ale to robił właśnie tapicer:)
nawet widać na fotkach, że zszywacz i biurko takie mało domowe...
Potwierdzam, to zrobił tapicer. Zajęło to 10 minut łącznie z przywitaniem, wymianą uścisków i uprzejmości i kosztowało 20 zł. Podczas montażu tapicer podgrzał troszkę poszycie dla uzyskania większej elastyczności.
P.S. Mogę tego fachowca szczerze polecić (oczywiście najbardziej będą zainteresowani koledzy z Poznania), bo widziałem jego produkty w warsztacie, dodatkowo robi jakieś wyszywanki na poszyciach, kombinezonach itp. Poza tym to czynny motórzysta. Mogę podać namiary.
Tak to wygląda w blasku dnia
Podczas jazdy daje pozytywne odczucie stabilnej pozycji. Może ważniejsze kiedy przyspiesza się z kopytem przy ziemi, ale mi się podoba.
Po raz kolejny przekonałem się że takie drobne i tanie (wiem, powinno być w innym temacie;-)) modyfikacje przynoszą sporo korzyści w wykorzystaniu istniejącego potencjału motóra.
Dzięki za krytykę i pozytywne komentarze.
gierwi
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Garb siedzenia
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 82 zapytań