Odp: Łańcuchy rozrządu EXC 520/525
Ciernik masz PW
I jak tam, ma ktoś pomysł na ta pokrywe?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Łańcuchy rozrządu EXC 520/525
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciernik masz PW
I jak tam, ma ktoś pomysł na ta pokrywe?
Up sorry za post pod postem, ale nie mam pomysłu jak wywalić ten dekiel? Help!
wyjmij cały silnik. Nie wyobrażam sobie zakuwania łańcucha na wsadzonym motorze. No chyba, że masz jakąś zajebistą zakuwarke
wyjmij cały silnik. Nie wyobrażam sobie zakuwania łańcucha na wsadzonym motorze. No chyba, że masz jakąś zajebistą zakuwarke
Coś tam wyczytałem ze trzeba go trochę opuścić, ale jak już mam go odkręcić to chyba wywalam go na stół, ściągne głowice, cylek, zrobię pomiar tłoka,cylka bede wiedział na czym stoje. Raczej zrobię głowice z zaworami na zycher a na następna sezon głębszą ingerencję. Zima przyszła także mam trochę czasu, a szkoda by było żeby coś tam sie urwało i zrobiło rozpierdziel w silniku. Mam dopiero 130mth i na 99,9% tyle jest, wiem ze może inni robią po 200-300 i nie dotykaja nic i jeżdżą ale ja wole dmuchać na zimne niż mam pózniej płakać ze 5 tysi. plecy, tak to raz 2, za rok 2 i powinna być gitara, a zawsze tak lżej jeżeli chodzi o finanse. Może zdamjakaś relacje, zobaczymy. Z tym wałem i zakuwaniem już wiem co i jak także dzięki za wszelkie info w razie co będę meczył Ciernika ;)). Pozdro
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Łańcuchy rozrządu EXC 520/525
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 66 zapytań