31

Odp: [S] 6 tłoczkowy zacisk ## BERINGER KT13A ## KTM HUSABERG

SuperMocarz napisał/a:
MudAndTracker napisał/a:

Może i drogo.... ale zacisk zajebisty!!

drooooooooooooooogooooooooooooooooooo :) :) :)

Kurna, nie mogę. naprawdę - za taki zajebisty zacisk 900 zł to drogo?? ja za motomastera dałem 1700 zł.... a ma tylko 4 tłoczki.

ileeeEEEE? TY CHYBA OCHU..... za 2500 chodza cale beringery a ty dales za zacisk 1700 ? chyba wkracasz .nawet sie nie przyznawaj bo cie wysmieja

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

32

Wyśmiać to ja mogę Twojego kłada :)

1700 za zacisk motomaster. I już.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

33 Ostatnio edytowany przez MudAndTracker (2012-09-11 23:03:03)

Dzinkss napisał/a:

Wysłałem zapytanie odnośnie pierwszego zestawu, czy rozbije mi go na cześci pierwsze i oczywiście jaka cena, ale coś czuje że tak tanio to nie będzie. Druga opcja wiadomo, że wyszła by dużo taniej. Ale tak się zastanawiam czy na ulice nie wystarczyłaby opcja druga. Kuwa tak w sumie to dzisiaj mi się narodził pomysł na te heble i chyba muszę trochę ochłonąć:)
I dupa blada, tarcza 320mm u mnie siedzi.

1. faktycznie kicha z tą tarczą 320.... używka 310mm to pewnie coś koło 200-400 zł obstawiam
2. wersja niskobudźetowa - kupujesz zacisk z tarczą, a jak się pompa nie sprawdzi, to dokupujesz pompę
3. ochłonąć zawsze jest dobrze...

Moja prywatna refleksja - uwielbiam w SM właśnie hamulce. Tu mamy moto 120kg+ i można generować zajebiste opóźnienia. Fakt jednak jest taki, że dobry zawodnik objechałby mnie na każdym hamowaniu na seryjnym zacisku i pompie... smutne ale jeszcze pewnie długo się to nie zmieni....

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

34

Pompa się sprawdzi, jam ma 6 Beringera z tarczą + pompa ori. Brembo z Kata i jest git.
Ale tak czy srak jak dopadne pompę Bergera w dobrych pieniadzach to dokupię.

exc 400                 www.oklejsie.pl

35

Będę musiał zacząć od zakupu tarczy, a później to zobaczę co sie trafi. W sumie to za chwile będzie na to czas bo wiecznie ciepło nie będzie. Pozdro

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

36 Ostatnio edytowany przez Dzinkss (2012-09-13 23:40:51)

delete

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650