Odp: I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Dawać Foty i Filmiki !!!
TM Racing 450
Kawasaki KX250F
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dawać Foty i Filmiki !!!
Coby nie było tegoroczna frekwencja jakoś nie zachwyca. Kilku z pucharu chwilowo nie jeździ, ale też pokaźna ekipa szybkich zawodników spasowała przymus przejścia do MP...
Przy okazji Marcin Dziawer z doświadczeniem w Fiat Yamaha Cup wymiata jak wściekły, jeździ sam bo nikt za nim nie nadąży.... czy nie powinien jeździć w MP?
Co wiecej Kaczor powinien przejsc do ME. Czapa, Koloczek, Rybski, Senso do MCz, a wtedy ja bylbym na pudle w MP ;)
Co wiecej Kaczor powinien przejsc do ME. Czapa, Koloczek, Rybski, Senso do MCz, a wtedy ja bylbym na pudle w MP ;)
Z pewnością z toru wypchałby Cię Prezes
i nici z pudła...
Runda zajebista frekwencja z MP imponująca.
Szkoda Mańka .... ale wróci do sił.
Najlepszy pojedynek Prezes i Senso ...
Zauwaz, ze pudlo ma 3 miejsca.
Zauwaz, ze pudlo ma 3 miejsca.
Kiedy jakaś relacja na stronie?
Dawaj materiał.
supermoto.pl nie wykupiło licencji na publikację materiałów z tegorocznej rundy supermoto więc relacji nie będzie!
Jak ktos z widzow chetny napisac to wstawie. Ja moge opisac jedynie tylna opone Zacharzewskiego, ew dac rade jak ominac upadajacego przed kolem Prezesa.
Jak ktos z widzow chetny napisac to wstawie. Ja moge opisac jedynie tylna opone Zacharzewskiego, ew dac rade jak ominac upadajacego przed kolem Prezesa.
moge napisac, okiem ex-zawodnika aktualnie kibica ;-)
Przeczytałem trochę i dalej nie mam zamiaru bo co niektórzy tu głupoty wypisują... W szczególności ci którzy pierwszy raz mają z SM styczność. Nawiązując do wydatków to badania lekarskie zawsze były potrzebne a jak ktoś nie miał licencji to dodatkowo musiał opłacać ubezpieczenie i oczywiście start tylko w 2 rundach. To nie zmieniło się do dziś.
Abstrahując od tych wszystkich waszych wyliczeń można wyciągnąć jedno właściwe - ci którzy chcą jeździć albo jeżdżą to siedzą cicho a przynajmniej nie marudzą. Bo który sport teraz jest 'darmowy'?Nawet bieganie kosztuje. Jeżeli nie stać kogoś na SM to niech przejdzie na bierki.
Dla przykładu chcąc czy nie chcąc jeździć na nartach/desce też trzeba gdzieś dojechać, wyciągi opłacić, ubezpieczenie i cieszyć się tym co się robi.
Jeżeli marudzisz o kosztach, regulaminach, składzie PZM to ten sport nie dla ciebie. Kup wędkę i czekaj na leszcza lub gupika być może wtedy trafi swój na swojego.
Tymczasem liczę na powrót do tematu Gostynia! Czekam na fotorelację lub kolejne filmiki ;]
nie no lesne dziadki z pzm tez mnie leczyly ... ps. a ja czekam na pelne wyniki :-)
A ja tam bawiłem się dobrze i dużo nauczyłem i nie mam zamiaru marudzić ile na to wydałem bo każda pasja kosztuje, jedyne co mnie wkurzyło to to że musiałem ogołocić swój numer startowy i zostawić tylko jedną dziewiątkę mimo oficjalnej zgody z PZM-otu ,ale h..j im w d..pe i tak będę jeździł i uczył się bo to robię dla siebie :), Pozdrawiam wszystkich :)
A ja tam bawiłem się dobrze i dużo nauczyłem i nie mam zamiaru marudzić ile na to wydałem bo każda pasja kosztuje, jedyne co mnie wkurzyło to to że musiałem ogołocić swój numer startowy i zostawić tylko jedną dziewiątkę mimo oficjalnej zgody z PZM-otu ,ale h..j im w d..pe i tak będę jeździł i uczył się bo to robię dla siebie :), Pozdrawiam wszystkich :)
Popieram ;]
mały skrót z podróży i 1 wyścigu C2
[url]http://www.youtube.com/watch?v=U2wydHZAMMw&list=UUyCke7SUoDiLm4_RK5N8q0w&index=1&feature=plcp[/url]
trawer dobrze prawi, wódy mu dac:)
wiśnia84-mega postępy,gratuluję!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 76 zapytań