Odp: I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Same pijaki ... a nie harlejowcy.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Same pijaki ... a nie harlejowcy.
Crazy_Russian napisał/a:Paolo?
z tego co mi wiadomo nastawia sie na "twardawa-style" na ten sezon choć mam nadzieje ze to nie prawda ;-)
Hej my tez do Was w trzech dolaczamy ale na trybuny i imprezki ;p
ps.zapowiada sie grubo ;p
To jak się zapowiada tak wesoło to ja będę robić zdjęcia żeby było co wspominać .
Wezcie bo juz zaluje ze musze startowac haha
Panowie, nie róbcie tak, bo sie zaraz każdy przeżuci na imprezową część supermoto;)
"Imprezowa część supermoto " fajnie to brzmi :))), można dodać jeszcze że to będzie loża szyderców hehehe w zależności od ilości wypitego płynu :)
przykro mi Tegma ze Cie zawiodłem, swoja drogą melanżowe zaplecze naszych krajowych mistrzostw zapowiada sie całkiem ciekawo, ja, żural, tegma, maniek, paolo, może jeszcze ktoś dołączy ;-)
Do browarowej ekipy dołączam ;-))) do zobaczenia w Gostyniu. Po zeszłorocznych kontuzjach i sprzedaży Berga w tym sezonie mogę jedynie pomagać zakładać koce hehe ;-)))
Franek kuruj się szybko, jak to teraz będzie wyglądało w C2 - tylko ja i Wiśnia ?? ;)
hehe,
uderz w stół, nożyce się odezwą!
widze że ekipa do browara zapowiada sie wieksza niż lista startowa w pucharku w openie ;-)
Paczek nie udawaj swietego bo dobrze wiesz ze całe te ściganie to tylko dodatek do imprezy, klimatu i szeroko rozumianego relaksu ;-)
Samson po dzisiejszych prześwietleniach pojawiła się szansa (ok50%) ze na pierwszy Koszalin bede już na starcie , wszystko wyjasni sie 22-go po rezonansie, wtedy będzie dokładnie znana skala zniszczeń w lewym barku
No to się zapowiada ciekawie i jeszcze kibice będą ;]
To prawda, w koncu bedzie kibicow wiecej niz zawodnikow :)
Franz.... Ja licze na to co obiecałeś mi w Koszalinie na treningu, wiec teraz się nie zasłaniaj... chyba, że zmienimy dyscypline na ilośc %%%, ale to po zawodach:)
Franz.... Ja licze na to co obiecałeś mi w Koszalinie na treningu, wiec teraz się nie zasłaniaj... chyba, że zmienimy dyscypline na ilośc %%%, ale to po zawodach:)
dyscyplina do uzgodnienia, obietnicy sie nie wypieram ;-)
To prawda, w koncu bedzie kibicow wiecej niz zawodnikow :)
Oby było co oglądać ... bo zaraz sie okaże, że na loży siedzi 98 % zawodników :P
A może zrobimy nową klasę i nazwiemy ją np. I
Ps. I od Inwalidów...
Wezcie bo juz zaluje ze musze startowac haha
zaklepałem nam ustronną dwójeczkę w cukropolu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 80 zapytań