Odp: Treningi Stary Kisielin
sory jeszcze raz
[url]https://picasaweb.google.com/107072266491386144353/23Lipca2012?authkey=Gv1sRgCOa59uC365HPSw[/url]
pamieta ktos ze cienki udostepnił motora zeby gume spalic????4 chłopa nie dało rady
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sory jeszcze raz
[url]https://picasaweb.google.com/107072266491386144353/23Lipca2012?authkey=Gv1sRgCOa59uC365HPSw[/url]
pamieta ktos ze cienki udostepnił motora zeby gume spalic????4 chłopa nie dało rady
dobry pomysł:)
Marcys ale to dopiero 1/4 zdjęć co? :) bo jeszcze widno jest :) i wielki miś Toruński jest na chodzie :) , ładny puchar zdobyłeś dużo dałeś za tą fele i buty ? hehehehe
Zdjęcie 165 najlepsza kanapka wieczoru ;]
fotek jest tylko tyle bo pamiec sie skonczyła w aparacie nie wiadomo dlaczego.moze wodka ktos go oblał.he.crazzy chyba miał tam tez aparat.
Mis????a nie szklana torunska?
Dobre ;]
fotek jest tylko tyle bo pamiec sie skonczyła w aparacie nie wiadomo dlaczego.moze wodka ktos go oblał.he.crazzy chyba miał tam tez aparat.
Mis????a nie szklana torunska?
a ja mu mówiłem że pije się z kieliszków a szklanki są do popitki a on jak zawsze wszystko pomylił :)
na jednym filmie widac ze bogdan leje mu prosto z gwinta do gardła.
To był bardzo udany wyjazd wszyscy dobrze się bawili nic dodać nic ująć ;]
Marcys może to i dobrze że się ta pamięć skończyła bo za dużo by było widać he he ale niektóre fotki sąekstra szczególnie ta gdzie Trawer stoi z Wielkim Misiem Toruńskim kolosalna różnica :)))
Ja mam nocne foty. Wieczorem wrzuce. Lękajcie sie pijoki :)
Ja mam nocne foty. Wieczorem wrzuce. Lękajcie sie pijoki :)
Tylko nie z tego namiotu ;P
Z tego namiotu mam same zdjecia tygrysa ze zmruzonym okiem od lampy :)
Niech MOC bedzie z tygrysem.
organizujemy jakies latanko za 2 tyg????
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 73 zapytań