Odp: Kurtka na motor
Masz PW odnośnie kurtki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kurtka na motor
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz PW odnośnie kurtki.
a ktoś zna tę kurtkę ?
[url]http://www.sklep.motocykle.slask.pl/kurtki-motocyklowe/112-kurtka-grid-rg-174.html[/url]
Jak by ktoś szukał kurtki, to posiadam na sprzedaż alpinestars dry stars rozm.L stan bdb,mozna powiedzieć igła. Jesli ktoś zainteresowany niech pisze na PW podeśle fotki.
Może podłączę się do tematu, szukam kurtki głównie do latania po mieście, ewentualnie lekki teren.
Interesuje mnie raczej kurtka tekstylna ze względu na niższą cenę ale ewentualnie może być skórzana.
Kask i gogle mam już zakupione i szukam teraz kurtki, niskich butów oraz rękawic na supermoto.
jaką kurtkę byście polecili z firm na liście poniżej:
1. Held
2. RST
3. Berik
4. Arlen Ness
5. Rebelhorn
6. Ozone
??
Panowie zna może i używa kej kurtki ew. tej firmy ? [url]http://moto.allegro.pl/kurtka-skorzana-teknic-chicane-nowa-oryginalna-i2200695412.html[/url]
Jak stałem przed wyborem kurtki na motor to miałem bardzo ograniczone fundusze, dlatego musiałem wybrać coś tańszego ale też dobrego jakościowo, wiadomo... W końcu po przeczytaniu wielu for zdecydowałem się na zakup w firmie Hypnotik i jestem na prawdę bardzo zadowolony (wybrałem model Adventure). Polecam poszukać sobie ich i zobaczyć jakie mają modele bo są na prawdę zróżnicowane, dobre i tanie.
Mam kurtkę Ozone Touring. Użytkuję niecały rok, ale póki co daje radę. Tym bardziej za takie pieniądze - kupiłem w promocji za 300 pln. Tylko, że ona jest z tych dłuższych, więc nie wiem czy jest to to czego chcesz :)
Też mam Ozone cośtam, tylko krótką. Niedroga a jeśli chodzi o trwałość - po 3 sezonach jest już konkretnie zmęczona życiem. Chociaż z drugiej strony jeździłem w niej w różnych warunkach a i szlifa załapałem (na rękach przetarło ją na wylot, ale ja byłem cały). Mogłaby być lepiej wentylowana (latem leje się ze mnie jak ze świni - zakup zbroi rozwiązał problem), udało mi się ją też przemoczyć - ale lało konkret przez kilka godzin jazdy. Protektory bez szału. Generalnie za tą cenę ok, ale dołożyłbym i kupił coś konkretniejszego :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kurtka na motor
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 75 zapytań