Odp: Jakie gumy?
DRZ SM 2007 excel.
Jaka guma na tył dobrze klei?
Do 300zł
-S20 evo
-Sportmax 208 Dunlop
S20 evo są zajebiste. Polecam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
DRZ SM 2007 excel.
Jaka guma na tył dobrze klei?
Do 300zł
-S20 evo
-Sportmax 208 Dunlop
S20 evo są zajebiste. Polecam.
Przód/ tył ?
Tył
Diablo Rosso 2 z takich ogólnodostępnych, wszędzie chwalą
Mój SD zjada właśnie taką i jest smaczna.
Power rs lub supercorsa pro na tor tez super ;)
Myśle nad nowymi oponami do 690tki. Jeździł ktoś z was może na Dunlop SportSmart 2 Max?
[url]https://motogumy.pl/Opony_motocyklowe.aspx?Producent=DUNLOP&Model=SPORTSMART%202%20MAX&typ=MOTOCYKL[/url]
Czytałem ich test na scigacz.pl i w jakiejś gazecie motocyklowej i zbierają super opinie tyle ze w scigach a w SM?
a nie lepiej conti attack SM- czyli to co jest w serii w 690/701?
Tak to jest w serii a chciałem zobaczyć coś innego bo różne opinie o tych conti słyszałem
Myśle nad nowymi oponami do 690tki. Jeździł ktoś z was może na Dunlop SportSmart 2 Max?
[url]https://motogumy.pl/Opony_motocyklowe.aspx?Producent=DUNLOP&Model=SPORTSMART%202%20MAX&typ=MOTOCYKL[/url]
Czytałem ich test na scigacz.pl i w jakiejś gazecie motocyklowej i zbierają super opinie tyle ze w scigach a w SM?
Ja mialem na z750. Nie wiem jak bardzo masa pojazdu wpływa na właściwości jezdne Ale w Moto 220kg było igła i nawet na torze dawały radę.
Conti są chujowe. Jak się rozgrzeją to są OK, ale na zimno i na mokro to jakiś dramat.
Potwierdzam słowa gierwiego. Jak jest ciepło i się rozgrzeją trzymają naprawdę fajnie. Wyjazd w chłodny poranek to jak wyjazd na płytę poślizgową.
Dzięki za info :)
Miałem ten sam problem na wiosnę. Do ktma lc4 wybrałem Michelin Pilot Power 2ct i ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony. Po +/- 5tyś km tylnej opony starczy jeszcze na kilka miesięcy, także nie jest źle. Gumy trzymają dobrze na suchym i na mokrym. Opona tragiczna przy temperaturze otoczenia 30°C i więcej, gdy asfalt gorący. Poza tym nie zamienilbym na inne. Trafiłem komplet z 2017roku za 560zl
Też używałem Michelin Pilot Power (przód)/ Power 2ct (tył) ale w 950 SM i były świetne (dla mnie).
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 64 zapytań