Odp: Trening Koszalin weekend majowy 30.04 - 3.05
tak dokładnie
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening Koszalin weekend majowy 30.04 - 3.05
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak dokładnie
Kurde pojechał bym ale akurat staruje w rajdzie samochodowym :( :) a nie wybiera się ktoś na treningi przed majówką ?
Dobra cena za nocleg 45zł/osoba + 15zł śniadanie Strona tego pensjonatu to: [url=http://www.skibno.com]www.skibno.com[/url] Jak by ktoś chciał jechać dajcie mi znać na 512101898 lub bezpośrednio w pensjonacie powołajcie się na mnie Wojtek Mańczak
Temat mam nadzieję aktualny bo się wybieram i pewnie jeszcze conajmniej jedno znajome SM ze sobą zabiorę :)
ja będę. przyjezdzacie do Koszalina w sobotę czy w piątek? W jakich godzinach będziecie na torze? Rozumiem, że będziemy jeździć na zmianę z gokartami tak?
cześć,
Ja będę od piątku nie wiem jak reszta. Latanie zaczyna się od soboty. Umówmy się jakoś wszyscy wstępnie na sobotę. Czekam na propozycje godzinowe.
Maniek od piątku mamy nocleg czy od soboty?
jak chcesz. Ja jadę w piątek
ja wystartuje w nocy zeby byc na sobote rano
witam jestem na forum nowy ale wybieram się do Koszalina na te wspaniałe 3 dni. w jakich godzinach będzie można jeździć?
W sobotę chyba zaczniemy tak kolo 12
ja startuje z gdańska w sobotę rano więc będę ok 13tej - 14tej.
Weźmie ktoś ze sobą kamerkę?? Można by jakiś fajny filmik zmontować.
ilu jest w sumie chetnych????od nas jedzie 3 jezdzacych :)
myślę że ok 10-14 moto będzie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening Koszalin weekend majowy 30.04 - 3.05
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań