Odp: Prośba o pomoc dla Naszej Córki - 1%
Masz problem z TDI - zapraszam - diagnostyka, naprawy, chiptuning www.VAG-serwis.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Prośba o pomoc dla Naszej Córki - 1%
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam nadzieję, że takich wpisów jak mój będzie tutaj więcej :)
Dane fundacji przekazane do księgowej.
Pozdrawienia dla całej waszej Trójki
chciałem Wam wszystkim podziękować za pomoc, jest dla Nas cholernie ważna, czekamy na decyzję czy zakwalifikują Małą na operacje do Monachium - jeśli tak to ok 20 kEUR będzie Nam potrzebne na leczenie, każda pomoc dla Nas ważna !!! dzięki serdeczne !
uaktualniam temat, od siebie tylko tyle : bardzo dziękuję wszystkim za wszelką pomoc ! może ktoś z Was ma jakiś namiar na kogoś kto choć w małej części mógłby zasponsorować tą operację... każda pomoc jest dla Nas baardzo cenna.
zapodalem tez to na forum moje kawasaki.pl
odemnie tez poszlo ;-)
trzymam kciuki za wasza coreczke!
temat wraca na tapetę.
Hela w 2013 roku wygląda tak :
no i znowu prosimy Was o wsparcie i pomoc w tym nowym roku. Jedziemy na konsultację w sprawie ostatniej operacji styczeń/luty do krakowa do profesora. teoretycznie ostatnia operacja wedle ostatnich założeń ma się odbyć w lato tego roku. koszt poznamy również na spotkaniu - szacowane było ok 36 tys EUR
Ulotka na ten rok wygląda tak : (jeszcze ulegnie modyfikacji bo okazało się że w formacie a6 jest nieczytelna)
wielkie dzięki wszystkim za pomoc !!!
Pewnie, że pomożemy!
pomożemy kolego
nowa ulotka - bardziej czytelna
:) nie ma najmniejszego problemu kolego
dzięki koledzy !
A jak jest z krwią? Nadal potrzeba?
Zapraszam wszystkich serdecznie na "odświeżoną" stronę Helenki - a na niej sporo nowych informacji, między innymi o AKCJI jaka odbędzie się 25maja w MITO w Warszawie.
Oprócz tego warsztaty kreatywnego spędzania czasu z dziećmi oraz koncerty (min. Marysi Sadowskiej)
[url]http://www.serce-heli.pl/[/url]
przepraszam że dawno się nie odzywałem ale tak nam się życie ułożyło. pracy jest tyle że nie do ogarnięcia, robimy równocześnie nowy pokój dla Heli bo już klamoty jej w całym domu są, Ci co mają małe dzieci wiedzą o co chodzi :). Główna bohaterka tematu ma się znakomicie, świetnie się czuje i cały czas biega i śmieje... W dużej mierze to zasługa was wszystkich bo dzięki tej pomocy było Nas stać na tak drogie leczenie !
Operacja w Munster prawie się zwróciła, jesteśmy jeszcze kilkadziesiąt tys zł zadłużeni ale jest z górki, dlatego jeszcze w tym roku potrzebujemy waszej pomocy. Jest jeszcze potrzebna rehabilitacja no i leki które mam nadzieje już niedługo będą choć w części odstawione. Nowa ulotka wygląda tak. Będziemy ogromnie wdzięczni za pomoc jak co roku !
[url=http://naforum.zapodaj.net/44f3adf92065.jpg.html][/url]
a tutaj można pobrać bezpłatny program do wypełnienia PIT gdzie można wbić z ręki KRS 0000266644 koniecznie z dopiskiem Helena Lasota
[url]http://www.sercedziecka.org.pl/chcesz-pomoc.html[/url]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Prośba o pomoc dla Naszej Córki - 1%
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 81 zapytań