16

Odp: Kupie kombinezon

SebaKAT napisał/a:
KaceR napisał/a:

Chodzi mi o to, że jak się śmiga po torze to chyba łatwiej glebę chwycić, bo się ciśnie cały czas ostro...

Nie mów że po mieście latasz spokojnie. Ja powiedziałbym że na mieście jest o wiele gorzej ze względu na auta, krawężniki, słupy płoty, studzienki, pieszych itd. a na torze równo i dookoła opony :D

No kurcze, ale jak często łapiesz gleby podczas treningu na torze, a jak często podczas latania po mieście? Warunki są gorsze w mieście, ale na torze się bardziej pałuje.

17

patryk1533 napisał/a:

ale tak za skóra na sm to ja nie przepadam, latem sie jezdzic nie da, ogolnie tak dziwnie bo po torze jezdzic puki co jezdzic nie bede :D

Proszę Cię. Da się jeździć w skórze latem. Ważne żeby była to odpowiednia skóra. Kombinezony SM są właśnie dla wygody mega przewietrzane, zapewniając świetną ochronę (że o lansie nie wspomnę :D ). Poszukaj choćby na stronie głównej [url=http://www.supermoto.pl]www.supermoto.pl[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

18

ale jakos skóra mnie narazie nie przekonuje i zeby dobra kupic to trzeba ok 2k położyc a tyle raczej nie bede miał bo dzisiaj auto kupiłem ;p

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

19 Ostatnio edytowany przez gierwi (2011-02-01 03:22:23)

W "giełdzie" nie ma takiej opcji.
A co do kosztów to ja moje kombi kupiłem używane za 900 zł. I działa!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

20

Wybacz że sie wproszę z pytaniem, ale Tobie też sie może przydać odpowiedź na nie.  :)

Jak z jakością kombinezonów skórzanych firmy SHIFT? Warte to coś? Wytrzymuje kontakty z asfaltem?
Dzięki
Pozdr

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990