Odp: Witam (3City)
ema
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam (3City)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ema
Raaany jaki tu ruch. Fajnie :)
witam
tegma napisał/a:Siema - Zapraszam Cie na spotkania :) co tydzień w niedziele , na torze kartingowym w Gdańsku :) MTG godzina 20 :)
Ooo i ja nic o ty nie wiem? Gdzie to dokładnie jest? Słabo znam Gdańsk. NIech sie tylko śnieg stopi to się pojawię.
jak snieg stopnieje to juz tam nie bedziemy jezdzic
OK, przyjąłem. Chwilowo jestem na morzu, ale wracam na początku lutego więc powinienem jeszcze się załapać. W sezonie, nie macie tam wstępu czy są lepsze opcje?
A Swoją droga to gdzie jeździcie w sezonie. Ja tylko kaszubskie "serpentyny" w okolicach "ekodoliny" zdążyłem poznać.
OK, przyjąłem. Chwilowo jestem na morzu, ale wracam na początku lutego więc powinienem jeszcze się załapać. W sezonie, nie macie tam wstępu czy są lepsze opcje?
A Swoją droga to gdzie jeździcie w sezonie. Ja tylko kaszubskie "serpentyny" w okolicach "ekodoliny" zdążyłem poznać.
Miloova, daj jakis konkretniejszy namiar na te serpentyny, jaki rejon, na wiosne bym sie wybral posmigac :)
to jest mała pętla kaszubska i duża pętla kaszubska :) jak jeździłem jeszcze po ulicach to tak to nazywaliśmy. są to drogi z gdańska przez chwaszczyno do wejherowa, z gdyni do łężyc, natomiast duża to gdańsk, kartuzy, chwaszczyno, lębork i powrót... jakoś tak to było.
Ps. jak będzie ciepło to tory - koszalin, bydgoszcz, no i treningi na moim torze :)
Na wiosne, lub latem wpadne Tam :)
no i treningi na moim torze :)
To znaczy gdzie jeśli można spytać? Czy to zamknięta impreza czy można się przyłączyć?
Dodam, że chodzi mi o doskonalenie umiejętności, a nie prawdziwe ściganie... za cienki jestem na poważne zamiatanie kołem, a i sprzęt ciężkawy do tego. Jednak pośmigać w bezpiecznym otoczeniu bardzo bym chciał.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam (3City)
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 83 zapytań