Odp: Hej ho!
A tak btw. Twoja DRka - miodzio!
hehe no już Cie kocham :P
widziałem opis na jeździe kawałek Polski zwiedziłas i to na 250 , a Tu chłopaki maja problem 200 km do Sulejowa dojechać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Hej ho!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A tak btw. Twoja DRka - miodzio!
hehe no już Cie kocham :P
widziałem opis na jeździe kawałek Polski zwiedziłas i to na 250 , a Tu chłopaki maja problem 200 km do Sulejowa dojechać :D
Jeśli chodzi o motocykl to się nie przejmuj, tylko wybierz jaki chcesz a resztę można dostroić:
To jest moto forumowiczki z innego forum, tak że low rider jest do zrobienia bez problemu.
Witamy koleżankę w naszych skromnych progach
a witamy witamy :)
Witaj w szeregach ;-)
siemanko ;]
Witam z zachodniopomorskiego :D
witam koleżankę
Siemanko. :)
Siema siema Płci pięknej
a Tu chłopaki maja problem 200 km do Sulejowa dojechać :D
pozwól, że tego nie skomentuję ;)
czesc :)
Spoko, tylko proszę się mnie tak nie czepiać jak Beatki ;)
Od razu mówię: mieszkam w Polsce, jest mi tu dobrze i jako biedna studentka będę szukać używanego motocykla, a żeby go kupić pewnie będę musiała zap.... przy truskawkach przez całe wakacje ;)
Nie martw się po zapierdalamy razem ja też nie mam siana na supermoto :cool:
Spoko, tylko proszę się mnie tak nie czepiać jak Beatki ;)
A potem się dziwicie... że sami, że kobiety tu nie zaglądają :| że kobiety nie rejestrują się na supermoto.pl :|
Cześć Ruda :)
widzę że politycznie to zagrałaś i wiesz jakich tematów nie poruszać by chłopcy nie poczuli się zagrożeni :)
Jasne że chętnie Ci tu pomożemy... :) :) wiem, wiem ten wzrost, drobna budowa... biedne jesteście... ale jak widzę początki miałaś całkiem ambitne... :)
Latałaś na kostkach w terenie... więc tym bardziej dasz sobie radę na 17stkach :)
Moja CRFa w chwili gdy ją kupiłem miała obniżony zawias o 10 cm. :D chłopki się ze mnie nabijali i zmotywowali mnie bym go podniósł. ale to inna sytuacja.
Latając z dziewczyną do tego Rudowłosą :) nikt nie zauważy obniżonego zawiasu :cool:
Marcela gdybyś sie zdecydowała na zlot :D to daj znać wyjade Ci na przeciw :D podejrzewam , ze nie tylko ja hehe
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Hej ho!
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 72 zapytań