Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
kurtvail napisał/a:EmoKah napisał/a:[url]https://allegro.pl/ogloszenie/husqvarna-sm510r-supermoto-przygotowany-do-sezonu-8002067424[/url]
Co sądzicie o tym moto? Facet ma fakturke z remontu 10mth temu. Od 3 lat moto praktycznie stoi nieużywane.
IMHO, cena wcale nie jest niska. Stosunkowo niedawno w Mazowieckim dwie sztuki widziałem, odpowiednio tańsze i 'po zdjęciach' ładniejsze (a przede wszystkim młodsze, na wtrysku).
Jak nie masz za daleko (choć sądząc po podpisie z Torunia byś jechał), to myślę że warto zobaczyć, jest nadzieja że nie będzie to ulep.
Ale wciąż... cena wysoka.No cena nie jest jakaś super atrakcyjna, ale jeśli jest rzeczywiście tak jak mówi właściciel tj. remont 10mth temu, nowe aku, nowy napęd, serwis zawieszenia i wgl moto jest doinwestowane (może bardziej zadbane, bo to w sumie full seria) to myślę, że warto. Może udało by się urwać te 900zł i wtedy nie wyglądałoby to tak źle.
Też widziałem te sztuki, ale właściciele nie za bardzo wiedzieli co mają. Żadnej historii serwisowej itp. Słyszałem tylko, że jeżdżą, palą na ciepłym i zimnym i tyle.
To chyba jednak widzieliśmy inne sztuki. :) Jedna stała bodajże w Kozienicach i jak gadałem z człowiekiem, to sporo powymieniał na niedługo przed decyzją o sprzedaży. Przynajmniej powymieniał 'na papierze' (a papier wszystko zniesie).
I tak nie zaufałem :D Choćby w to że sam wszystko wiedział... I wziąłem SWM'a - i póki co nie żałuje. ;)