Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Nie każdy wie, ale DRZ w latach świetności kosztowała nowa w salonie właśnie koło 35tys. zł:)
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 867 868 869 870 871 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie każdy wie, ale DRZ w latach świetności kosztowała nowa w salonie właśnie koło 35tys. zł:)
no ale wtedy jeszcze jako tako dorównywała konkurecji , tutaj jest technologia 15 letnia za 28 kola :P
Biorąc pod uwagę że 18 letnie sztuki sprzedają za 15k to cena po targach 25000 nie byłaby taka zła;)
no niby tak , ale jednak za 28k kola to masz spory wybor duzo lepszych sm :P
W 2005 nówka chyba kosztowała 21k zł. Dla mnie ceny drz są chore. W 2012 kupiłem za 10k i za tyle sprzedałem w tym samym roku. Dzisiaj bym pewnie sprzedał za więcej :)
25tys za drz to według Ciebie dobra cena? Nawet gdyby była nieużywana nie dałbym 15tys. To konstrukcyjnie stary motocykl, z wyglądu również.
No przecież rocznik 2018 z przebiegiem śladowym. To ile ma kosztować, wiele jest starych konstrukcyjnie motocykli i wcale nie kosztują mało.
Ja bym też nie kupił ale wyceniłbym na podobną kwotę.
No nie wiem. Jakubek kupił swoją nówkę w salonie PL za 22 lub 23 tyś...
Czy ta DRZ nie ma lewego mocowania kiery ulamanego? To chyba wersja USA, a jak nie to UK.
W tekście ŚM z 2005 roku widnieje cena 25 300zł
hacker33 napisał/a:Nie każdy wie, ale DRZ w latach świetności kosztowała nowa w salonie właśnie koło 35tys. zł:)
No nie wiem. Jakubek kupił swoją nówkę w salonie PL za 22 lub 23 tyś...
Ta cena Aprilii była naprawdę okazyjna. Powodem była wyprzedaż zalegających magazyn egzemplarzy i to malowanie a'la Evel Knievel, dlatego to żaden wykładnik dla cen innych motocykli. ;-)
Tylko, że ceny wszystkich motocykli poszły w górę przez ten czas. W tamtych latach najdroższe litry to się kupowało za 50k zł.
Gierwi, ja mowie o cenie drzty. Za Apke dal 17netto za nowke 4 letnia :-)
W USA nowa DRZ kosztuje coś kolo $7000, tam jeszcze nówki można kupić u dealerów więc te 25kPLN w Polsce to nie jest dużo, co nie zmienia faktu że to technologiczny staroć.
W USA nowa DRZ kosztuje coś kolo $7000, tam jeszcze nówki można kupić
heheh bez kitu :O
[url]http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles/Products/DR-Z400/2019/DRZ400SM.aspx[/url]
Strony Poprzednia 1 … 867 868 869 870 871 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.160 sekund, wykonano 28 zapytań