Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Co wy sie tych tytanów tak boicie. Ja mam w CRF i lata jak zła- ciągle słysze zmień na stalówki aż się zygać chce:) Pomierzyc luzy zobaczyć jakie są płytki i jeździć.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 823 824 825 826 827 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co wy sie tych tytanów tak boicie. Ja mam w CRF i lata jak zła- ciągle słysze zmień na stalówki aż się zygać chce:) Pomierzyc luzy zobaczyć jakie są płytki i jeździć.
Heyka,
zna ktoś tego SM?? Pozdr
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-990-sm-r-CID5-IDntJsy.html#1aa14ea21c[/url]
Tego nie ale dziwne że rozrząd był robiony po 25k. To nie jest taki prosty zabieg jak w większości japońców tylko trzeba ściągać głowicę przez co koszt takiego zabiegu to ciężka kasa i bez potrzeby się tego raczej nie robi. Ogólnie 990 polecam zajebisty sprzęt, jak się go ogarnie to ciężko się przerzucić na coś innego.
Skoro nie było potrzeby wymiany łańcuszka to po co go wymieniać? Bez sensu.
W 990 rozrzady leca po około 50-60k raczej nie wczesniej.
nie moto, ale cena za zacisk niezła:
[url]http://allegro.pl/aprilia-sxv-550-zacisk-przod-kompletny-i6896061364.html#thumb/1[/url]
??? Średnio zestaw z SXV (pompa + zacisk) chodzi po 600-700zł.
"Zwrotów nie przyjmujemy" - Fajnie, tylko szkoda że prawnie się tak nie da:) Dam radę tą pompę wrzucić na tył do CRF? Tz. zmieści się między szprychy a tarczę? Jak szeroka jest połówka od strony szprych. Levis - poratujesz pomiarem?
Pisz szybko o jakie dokładnie Ci chodzi pomiary bo akurat luzem u mnie leży.
EDIT: jedna ''połówka'' zacisku ma 30mm grubości całkowitej, ta część z tłoczkami ma 20mm.
"Zwrotów nie przyjmujemy" - Fajnie, tylko szkoda że prawnie się tak nie da:) Dam radę tą pompę wrzucić na tył do CRF? Tz. zmieści się między szprychy a tarczę? Jak szeroka jest połówka od strony szprych. Levis - poratujesz pomiarem?
Dopiero po weekendzie będę mógł pomóc.
Dzieki Dziku! Zajebiście mi pomogłeś!
Ja mam Maćko pompę i taki zacisk od SXV, będę montował u siebie w CRF. Tylko jakoś nie mam weny i czasu na to. Wstępnie jak przyłożyłem to będzie trzeba go lekko spiłować od strony szprych, bądź też odsunąć tarczę.
Mogę się mylić bo tak na szybko to robiłem.
Jakbyś ogarniał adapter do tego zacisku to piszę się na jeden ;)
Ja to do tyłu wrzucam na HB
Ma ktoś na sprzedaż komplet zacisk z pompką z SXV? Bo chyba kupie jak ktoś ma w dobrej $.
Mam z tego zestawu zacisk radialny.
Strony Poprzednia 1 … 823 824 825 826 827 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 36 zapytań