Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Przecież Bartek nic takiego nie mówił, a ja sobie jajca przecież robię;)) Fakt faktem krwawił ten dziki zwierz olejem ze wszystkich możliwych stron dlatego biedaka szybko pakowałem na przyczepkę, bandarzem owinąlem, pod kroplówkę podłączyłem i potem bydlę sie juz u mnie wylizało:) A jak jebnie to wrzucą mi paczuszkę reanimacyjną za wielką woda w samolot i nie widzę przeszkód, ew. jak nie bedzie cos pasowało to Majster poczyni swoje czary diaksem, palnikiem, młotem i przecinakiem, płaskowniki sie przyspawa i polata jeszcze dekadę:) A swojego czasu połowa Bergów nie domagała z powodu wcześniejszych remontów podczas których zostały przyjęte błędne wartości
dla luzu osiowego wału. Tez mojego kumpla dopadła ta klątwa w 550 w tym samym czasie co Deltę, wk.urwił się i samodzielnie zrobił kapitalke włącznie z dorobieniem wszystkich potrzebnych specjalnych narzędzi, uchwytów itp. Chwile trwał ten remont ale jest juz po nim kawał czasu i wszystko jet ok. Najlepsze jeszcze w tym wszystkim jest to ze przy pierwszym składaniu podczas blokowania wału śrubokrętem ujebało jego końcówkę to jak przyszły graty potrzebne do ponownego złożenia to w jedno popołudnie silnik został rozpołowiony i ponownie na cacy złożony. W trzech mamy te nieszczęśliwe Bergi i jak się spotkamy przy skrzynce to ze śmiechu boki zrywamy z takich opinii bo jak bedzie trzeba to w lesie przy świetle księżyca takiego uruchomimy.
A Hacker to oddzielny przypadek bo na niego to sami Bogowie chyba sie pogniewali.