736

Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay

domin159 napisał/a:
Barteksm napisał/a:

no nie to crossidło jest

ale to nie sx tylko exc więc powinno dać się zarejestrować.

a jak to niektórzy robią że np. taką hondę crf która nawet lampy z przodu nie ma rejestrują?

To jest exc, ale on nie ma na niego papierów.

737

Toyo - byłeś oglądać tamto EXE ?

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

738

no do tego exc nie ma papierow. A odnosnie exe to nie bylem wszystko ladnie pieknie ale szukam czegos mocniejszego w exe mial gaznik 28 felgi waskie szukam czegos konkretniejszego :)

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

739

Przecież EXE to mechaniczne EXC,jakie felgi były ?

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

740

no wlasnie roznica w gazniku chcialem go kupic ze wzgledu na niska cene a powiem szczerze z wygladu nie zbyt mi sie podobal w tej budzie bym musial kupic gaznik felgi dyfuzor bo taki nie bardzo byl to wole sobie kupic prawdziwe exc i do niego wkladac. Felgi jak ja mialem w mz przod opona 110 tył 130.

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

741

Toyo - a ten ? [url]http://allegro.pl/ktm-exc-125-bardzo-dobry-stan-okazja-i1873524315.html[/url]

sms 125 --> smr 450

742

To dziwne,powinien być identyczny jak w EXC.Może typ się pomylił i napisał Ci 28 zamiast 38 ? :PP Felgi zmienisz,a plastiki przecież też możesz założyć od SMR'a na przykład :D

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

743

Pisalem do typa 8500 to jest duzo przeliczaja wszystkie przerobki na sm( felgi jakis hebel ) a mam tylko 11k maks a wolal bym zeby jakis tysiok zostal w razie jakby cos :) trafiaja sie ciekawsze oferty ale to trzeba w ch** pilnowac bo juz mi sprzatneli sprzed nosa ciekawe :)

744

zdaniu13 napisał/a:

To dziwne,powinien być identyczny jak w EXC.Może typ się pomylił i napisał Ci 28 zamiast 38 ? :PP Felgi zmienisz,a plastiki przecież też możesz założyć od SMR'a na przykład :D

z tego co mi powiedzial to to ze one wychodzily z gaznikiem 28 zeby je przymulic cos o przepisach gadal za granica nie wiem nie pamietam pewno cos zeby moc tym smigac na a1 bez zadnych problemow. Felgi zmieniasz kase ladujesz a przy sprzedazy slyszych paanie tyle kasy a rocznik stary ;p

745

Przecież EXC trzymają cenę i jak chcesz ją faktycznie ładnie przerobić to kupisz rocznik max '03,jeśli mówimy o zdrowym moto.

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

746

[url]http://moto.allegro.pl/skuter-sniezny-zestaw-do-motoru-i1876567435.html[/url]

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

747

Trzymaja trzymaja to ostatnio mieli na allegro 2006 rok 0 rysek nic okleina no wizualnie stan idealny tylko ze na duzych kolach i 8k to wydaje mi sie lepiej cos takiego dorwac o ile cos sie trafi.

748

A silnik pewnie do generalki ;)

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

749

Szukanie KTM 125 2T w bdb stanie to chyba bez sensu jest troszkę, zwłaszcza jak ktoś szuka stare roczniki.
2 letnie moto ok ale nie 10 letnie.
Lepiej kupić za 4tys jakiegoś kaputa i zrobić w nim kompletny remont i cieszyć się nowym motocyklem.
Zwłaszcza, że do 125 cylindry i tłoki są za śmieszne pieniądze.
Jak macie 11tys to zrobicie i remont i jeszcze przerobicie na fajne SM.
Takie moje zdanie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

750

No właśnie o to chodzi w moich wypowiedziach,podobnie na to patrzę...

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...