Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Idealne dla majsterkowicza :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 495 496 497 498 499 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Idealne dla majsterkowicza :D
tylko cena z dupy za takiego pazia
Panowie właśnie opłaca się tą husqvare brać ??
Bo kolega się nad nią zastanawia, tyle że kiedyś coś czytałem o 610 że tam jakaś pompa oleju czy coś :)
Bo kolega się nad nią zastanawia, tyle że kiedyś coś czytałem o 610 że tam jakaś pompa oleju czy coś :)
[url]http://forum.supermoto.pl/topic15352-husqvarna-610-sm-roczniki-98-2001-kazde-dane-i-inne-tematy-p2.html[/url]
jakbym był w kraju to bym się nią zainteresował, można się pobawić
to jest wersja z pompa oleju. Ale nie warto. Nie za te pieniądze bynajmniej.
Mnie ciekawi jak wygląda na tych plastikach od cr
Wielka prośba
Oglądał ktoś z was może tego TM:
[url]http://allegro.pl/tm-300-2004r-2t-nie-ktm-exc-gas-gas-ec-i3926504278.html[/url]
Piękny sprzęt a stoi i stoi. Kumpel się na niego szykuje ale daleko w pizdu i nic o nim nie wiemy, nie znam też sprzedawcy.
Dajcie znać jak mieliście okazję obejrzeć moto.
dzięki i pzdr
Kordzik
Bierz w ciemno. Ostatnio TM - y są najlepsze! :-)
Jest ktos z Kielc lub ma blisko zeby obejrzec to cos?
[url]http://allegro.pl/yamaha-wr-250-f-2008r-yz-yzf-pierwszy-wlasciciel-i3947405028.html[/url]
to jest wersja z pompa oleju. Ale nie warto. Nie za te pieniądze bynajmniej.
A ile byłoby warto??
Też czytałem o tych pompach itp..
Niby rocznik 98, a powinien mieć silnik bez pompy, czyli co jakaś rzeźba czy jak?
czarnysm610 napisał/a:to jest wersja z pompa oleju. Ale nie warto. Nie za te pieniądze bynajmniej.
A ile byłoby warto??
Też czytałem o tych pompach itp..
Niby rocznik 98, a powinien mieć silnik bez pompy, czyli co jakaś rzeźba czy jak?
Bo to nie jest zwykła 610, tylko 610e czyli z rozrusznikiem. To całkiem inny silnik niż ten, który występował w wersjach z pompą oleju, i bez niej.
Zwykłe 610 od 1999r. miały pompy oleju.
Silniki z rozrusznikiem też były montowane od 1999r., więc pewnie Husqa miała stary silnik bez pompy ( ten z kopniakiem po lewej i zębatką po prawej ).
Już wszystko wiem, dodzwoniłem się do sprzedającego i powiem Wam, że pierwszy raz się spotkałem z kolesiem co sprzedaje i mówi jak jest :)
Wręcz sam mnie zniechęcał do zakupu :D
Silnik wymienił na inny, ogólnie jeździł tym motocyklem coś zaczęło stukać, pakował kasę i już ma dość.
Podsumował tylko, że mam się zastanowić czy chcę kupić, bo to motocykl dla osób które mają w ch*j kasy :D
Już nie jestem zainteresowany tym motocyklem :)
Jasnowidz jestem...
Żeby każdy tak gadał... :))
... to by prawie nikt nie sprzedał ;p
Strony Poprzednia 1 … 495 496 497 498 499 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.133 sekund, wykonano 38 zapytań