Odp: Powitać Giersik - Węgrów
12,500. Mówił ze duze zainteresowanie ale ludzie bali sie przeróbki ze zaraz sie posypie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Powitać Giersik - Węgrów
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
12,500. Mówił ze duze zainteresowanie ale ludzie bali sie przeróbki ze zaraz sie posypie
jedna z nie wielu drzetek ktora mi sie spodobała a mianowicie to: 485 heh ;)
Cześć
Siema, wlasnie tez widzialem ja dlugo dlugo na allegro:) Fajne ma przerobki, jakie pierwsze wrazenia z jazdy? Pozdro dla kolejnego szczesliwego posiadacza Deerzety :)
Pierwsze wrażenia z jazdy bardzoo pozytywne ;) Nie mam pojęcia czemu aż tak długo stało ale kupione od "pewnego" sprzedajacego. Trochę przed zakupem go prześwietliłem na innym forum ;p
Witaj jeźdźcu na mitycznym stworze :D
Siemanko :) fajne moto :D
Sprzedający mówił że zainteresowanie było duże tylko brak konkretnej osoby, która chciała by kupić. Pytali np czy tym crosem po terenie można latać i takie tam hehe. Ktoś ją kupił raz podobno ale po zdjęciu głowicy zobaczył że są przytarte wałki i sie wystraczył że to beda jakies niewiadomo jakie koszta. Oddał mu motonga zpowrotem. Ja dostałem tą głowicę z wałkami w reklamówce (wałki do regeneracji) a jest to mocniejsza głowica niż ta którą mam teraz założoną od wersji E z nowymi wałkami i zaworami bo sprzedający jeździł wcześniej na E i mu sie została głowica więc ją założył bo pewniejsza. Ogólnie to cena bardzo dobra bo nawet jakbym ją na czesci rozebrał to wiecej wezme za czesci niz zapłaciłem.
sprzedający mówił że zainteresowanie było duże tylko brak konkretnej osoby, która chciała by kupić
jak mnie tacy wkur..., tak jak ostatnio kawe 12 do sprzedania miałem i typo tylko sms pisał a jak się zdenerwowałem i zadzwoniłem to nie odbierał tylko potem znowu esa pisze ale takich ludzi jest pełno dzwonią i się umawiają i potem cisza tylko takie zawracacze dupy... masakra.
Czarniejsza była by ładniejsza hehe ;]
Czarniejsza była by ładniejsza hehe ;]
Wiem ale nie wybrzydzam w kolorach ;p Plastiki nie należą do najdroższych a że robię reklamy to naklejki sobie sam dosztukuje. Na razie polatam na żółtej a później jak się zniszczy to przemieni się w czarną ;p
gratulki zakupu :)
A to mój hornecik :D
O proszę , ładne moto i brawo za swoje zdjecie :D
ja wiem czy takie brawo ? :P wolałbym już obejrzeć zdjęcie jego dziołchy i motocykla :lol:
jak już wkleja
noo :cool:
i tak powinien witać się każdy :P od razu mi się ten Szerszeń bardziej podoba :lol:
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Powitać Giersik - Węgrów
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 74 zapytań