Odp: Trzymajcie kciuki za "pana Jakubka"!
Tankowanie przed zawodami? jakies takie przezroczyste to paliwo co to za specyfik? :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Trzymajcie kciuki za "pana Jakubka"!
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tankowanie przed zawodami? jakies takie przezroczyste to paliwo co to za specyfik? :D
Woda destylowana :)
...a pozniej gdzie ją wlewacie , to jakos polepsza osiagi , jakis nowy sposób na urywanie sekund? :lol:
...a pozniej gdzie ją wlewacie , to jakos polepsza osiagi , jakis nowy sposób na urywanie sekund? :lol:
przedawkowanie urywa całe godziny a czasami nawet dni :lol:
HAHA co racja to racja :lol:
Jakub oddał walkowera. Jednak z przegranej sie wywiązał... Szwinia czyni honory...
To wyjaśnia ponadprzeciętną skłonność niektórych zawodników do kładzenia się na trawie w czasie wyścigu :lol:
w przyszłym roku raczej nie bedzie rabatu na pokoje ;p
bedziemy spali w namiotach
będzie zwyżka dla zawodników
każdy przywiezie swoją gaśnicę i będzie looozik:)
No bylo fajnie. Cały pookoj uwalony proszkiem z gasnicy warstwą na 2 cm-wg tego co mówił szef hotelu i słuszne pretensje szefa hotelu do mnie, z racji wykonywania rezerwacji dla grupy.
Chyba ze jestem popierdolony i obecnie normalnym jest, ze dorosli ludzie zachowują się jak na pierwszej wycieczce klasowej. Ale pal to licho, może była chwila słabości bo "ta gaśnica tak się patrzyła prowokująco". Ale trzeba mieć troche honoru i przy wymeldowaniu powiedziec "troche wam narozrabialem, bo jestem pojebany, prosze wystawic fakture za poniesione straty i przepraszam" tylko sie ulotniają po angielsku. I jest ZAJEBIIIIIŚCIE, bo sie kogos w ch***a zrobilo.
Gdyby jeszcze ktoś miał wątpliwości co leży w mojej lodówce od 25.04 to proszę oto zdjęcie ;-)
PS. Nie chodzi o te mrożonki hortexu ;-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Trzymajcie kciuki za "pana Jakubka"!
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 73 zapytań