Odp: UWAGA !! SM Expert-Roczniak Cup przełożony na 11 lipiec 2010
psatp jak bys potrzebowal klamki hamulca do kawy to mam na sprzedaz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » UWAGA !! SM Expert-Roczniak Cup przełożony na 11 lipiec 2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
psatp jak bys potrzebowal klamki hamulca do kawy to mam na sprzedaz
dzięki mam beringera zamiast orginału a orginał z kółeczkami terenowymi czeka grzecznie w garazu :)
no to ja też będę...
to jak z tymi zawodami?
.
eh...wiem co to znaczy...powodzenia Senso
jak cos dawaj znac, bede swoimi skromnymi silami staral sie pomoc
ale w sumie zadna roznica czy dwie czy jedna glowa bije w biurokratyczny mur
Panowie Supermoto Expert-Roczniak Cup niestety bedzie przeniesiony na nastepny rok z powodu problemów związanych z częścią terenową . Tak czy inaczej w nastepnym roku zostaną rozegrane min. 2 rundy z tego cyklu i napewno kazdy kto przyjedzie nie bedzie żałował.
A jaki to problem? Nie macie wytyczonej sekcji? Nie chcą Wam odebrać? Jest za grząsko? Na upartego już kilka rund poleciało bez terenu i pewnie jeszcze kilka poleci więc... :D
Módlcie się o deszcz i nie bedzie potrzebna "SKY SECTION" (jak to mówią w Bułgarii)
Panowie, odnawiam projekt SM CUP
Wstępne info:
-w dniu 30 maj 2010 odbędą się pierwsze zawody SuperMoto w Tarnowie z cyklu SM-Expert Roczniak-Cup
- podział bedzie na 2 klasy (z licencją A, bez licencji lub z licencją B i pilotażowy wyścig dla pojemności do 150cm3)
- W wyścigu z licencją A nie będzie podziału na pojemności
- W wyścigu bez licencji lub z licencją B też nie będzie podziału na pojemności
- Już teraz wiem że będzie mnóstwo fajnych drogocennych nagród :)
Reszte informacji przekaże w późniejszym terminie. Panowie trzymajcie kciuki by tym razem udało się zorganizować ten CUP bez żadnych przeciwności losu !!!
Jeżeli będzie na tyle chętnych tych którzy będą po raz pierwszy startować w zawodach SM to zrobimy odzielną klase np. amator z pucharami, nagrodami itd. ale min. ilość uczestników musi być około 10 !!!
Trzymam kciuki, aby termin sie poslizgnal na co najmniej lipiec. To zdaze sie wykurowac.
Powodzenia, takich imprez nam trza!
a bez licencji nie będzie można startować??
a bez licencji nie będzie można startować??
Oczywiście że można !!! Już to zmienie bo faktycznie wygląda to jak tylko z licencjami mozna by było startowac
na plus;D bardzo chętnie spróbuje w klasie bez licencji;)
#75 ready to race;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » UWAGA !! SM Expert-Roczniak Cup przełożony na 11 lipiec 2010
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 76 zapytań